Μπέττυ Μαγγίρα: «Είπα στον Παναγιώτη Χατζηδάκη να έρθει να ξεκαθαρίσουμε το... beef στον αέρα» (βίντεο)

Όσα είπε on camera

Στην κάμερα της εκπομπής " μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη για το αν δέχτηκε πρόταση συνεργασίας για το «I love Σου Κου».

«Δεν θα κάνω ποτέ κάτι στην εκπομπή που δεν με εκφράζει ή μπορεί να προσβάλλει κάποιους. Η φετινή σεζόν μου αρέσει πάρα πολύ, είναι γεμάτη κόντρες και τρελαίνομαι για κόντρες. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει κοντράρει κανείς, αλλά δεν ξέρεις και τι θα μας ξημερώσει αύριο», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε ακόμη: Η Μπέττυ Μαγγίρα για την μεταγραφή της από το Open στον Ant1 - «Ήταν δύσκολη η απόφαση να αλλάξω κανάλι» (βίντεο)

Για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Μιλάγαμε χθες το βράδυ και του είπα “σε προκαλώ να έρθεις στην εκπομπή και να ξεκαθαρίσουμε το beef μας στον αέρα”. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποιο beef, τον αγαπώ πάρα πολύ. Παρόλο που δουλέψαμε μόνο έναν χρόνο μαζί, είναι σαν να τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και όντως τον κάλεσα να έρθει στην εκπομπή. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό που είπε, δεν του έγινε πρόταση, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με εμένα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ