Εύα Καϊλή: "Τα δύσκολα πέρασαν - "Αυτοκόλλητες" με την κόρη της, Αριάδνη" (βίντεο)

Τι είπε σε δημοσιογράφο του Ant1

Η Εύα Καϊλή στη διάρκεια συζήτησης που είχε με δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 στις Βρυξέλλες, έδειξε πως έχει αφήσει πίσω της όσα συνέβησαν με την εμπλοκή της στο Qatargate.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ, ο βελγικός Τύπος σχολίασε ως απάνθρωπη τη μεταχείριση της κ. Καϊλή ως προς τη 5μηνη απαγόρευση να συναντήσει την κόρη της Αριάδνη, ενώ το μικρό κορίτσι σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του, το πρώτο διάστημα εξέφραζε τα συναισθήματά του τραγουδώντας λυπητερά τραγούδια.

Τώρα, όπως μοιράστηκε με τη δημοσιογράφο, τα δύσκολα πέρασαν. Η Αριάδνη τραγουδά μόνο χαρούμενους σκοπούς. Μάνα και κόρη είναι «αυτοκόλλητες» και επισκέφτηκαν μαζί την Ευρωβουλή.

Με τον εν διαστάσει σύζυγό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, η κ. Καϊλή κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας κι έτσι παρά το χωρισμό τους, η κόρη της δεν στερείται καθόλου τον πατέρα της. Έλληνες συναντούν την κ. Καϊλή, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, στους διαδρόμους της Ευρωβουλής και της δηλώνουν ότι πιστεύουν στην αθωότητά της. Έτσι, έχει λάβει τη απόφαση να ξαναταξιδέψει πολύ σύντομα – ίσως τα Χριστούγεννα – για την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Ξεφουσκώνει το Qatargate; H Εύα Καϊλή ποστάρει κανονικά στο Twitter όσα γράφει ο βελγικός τύπος για το ''κλείσιμο'' της υπόθεσης

Κατά πληροφορίες της δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, από την ανακοίνωση της σύλληψής της και μετά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, ούτε καν για την κατάσταση του παιδιού της.

Πάντως μέσα στις εξομολογήσεις της η κ. Καϊλή υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό της αθωότητάς της και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση.

Στο μεταξύ, σε δήλωσή του σε μέσο του Βελγίου, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, ξεκαθάρισε εκ νέου πως «τα χρήματα ήταν του Παντσέρι, η Εύα Καϊλή δεν είναι μέρος της έρευνας, το όνομα της βολεύει για να τη στοχοποιούν. Κάποιοι ακόμα παραμένουν σιωπηλοί, κάποιοι πρέπει να της ζητήσουν συγγνώμη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ