Η Oprah Winfrey αδύνατη παρά ποτέ! Τα κατάφερε η πλουσιότερη γυναίκα των media να γίνει συλφίς (φωτό)

Θεαματική αλλαγή!

Στο "Academy Museum Gala" βρέθηκε η Oprah Winfrey, μία παρουσία που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη!

Η διάσημη παρουσιάστρια έδωσε το "παρών" σε αυτό το glam event στο Λος Άντζελες.

Τράβηξε όλα τα βλέμματα με το εκπληκτικό σύνολο της.

Φορούσε μία μωβ εφαρμοστή τουαλέτα με μακρύ μανίκι, η οποία κολάκευε εξαιρετικά το σώμα της.

Μία απίστευτη δημιουργία του οίκου Dolce&Gabbana!

Και μάλιστα δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε το πόσο αδυνατισμένη δείχνει!

Διαβάστε ακόμη: Νέα εποχή για την Oprah Winfrey: Επιτέλους η μάχη με τα κιλά της έπιασε τόπο - Λεπτή & κομψή (φωτό - βίντεο)

Η κολλητή γραμμή του φορέματος αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

«Είναι μια μωβ βραδιά» έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram καθώς ετοιμαζόταν να πάει στην εκδήλωση. «Φεύγω για το γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας με την οικογένειά μου» πρόσθεσε.



instagram @fashionbombdaily

Μάλιστα, η 69χρονη ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας ως Σοφία στην ταινία «The Color Purple».

Διαβάστε ακόμη: Η μοναδική Όπρα Γουίνφρει κάνει θεματικό πάρτυ για την Wonder Woman- Γέμισε κορώνες το σπίτι της

Η υπερταλαντούχα Αμερικανίδα έχει κάνει μία θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση της μετά την απώλεια των κιλών της.



Photo: Paul Drinkwater/NBC

Η «μάχη» της Όπρα Γουίνφρεϊ με την απώλεια κιλών



Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση στους θαυμαστές της δεν ήταν τόσο το λουκ όσο η αδυνατισμένη φιγούρα της. Η παρουσιάστρια talk show είχε μιλήσει ανοιχτά για το ταξίδι της στην απώλεια βάρους στο παρελθόν, λέγοντας πως είχε δώσει μάχη με τις δίαιτες ενώ πέρυσι αποκάλυψε ότι επρόκειτο να κάνει ένα «reset» στις διατροφικές της συνήθειες για να «αποκτήσει ξανά τον έλεγχο του πώς θέλω να ζω».

Διαβάστε ακόμη: «Τρώγαμε κάθε μέρα σαν να είχε μόλις εφευρεθεί το φαγητό» λέει η Oprah & πετάει την τούρτα στα σκουπίδια (βίντεο)

Η Όπρα – η οποία στα πιο βαριά της έφτασε να ζυγίζει 107 κιλά – είναι πρέσβειρα της WW και πέρυσι είχε μιλήσει για την προσπάθειά της να χάσει κιλά.

«Ήρθε η ώρα για μια επανεκκίνηση. Καθαρίζω το ψυγείο μου» ανέφερε σε βίντεο στο Instagram στις αρχές του περασμένου έτους προωθώντας τα οφέλη του WW. «Σε φέρνει πίσω στο κέντρο. Με βοηθάει να παραμείνω στο σωστό δρόμο. Φέρνει ένα επίπεδο επίγνωσης του τι τρώω και αυτό είναι που με βοηθάει να ξαναπάρω τον έλεγχο του πώς θέλω να ζήσω. Ας κάνουμε λοιπόν την πρώτη μας μέρα μαζί. Όχι μια μέρα, όχι αύριο, όχι την επόμενη Δευτέρα, όχι την επόμενη εβδομάδα. Ας είναι σήμερα η πρώτη μας μέρα, εντάξει;».


Μάλιστα, σε παλαιότερη ανάρτησή της όπου και πάλι εκθείαζε την WW, είχε αναφέρει ότι είχε χάσει πάνω από 18 κιλά, ενώ εξακολουθούσε να μπορεί να τρώει όσα της άρεσαν. «Από τότε που ξεκίνησα το Weight Watchers, έχασα πάνω από 18 κιλά. Μπορώ να σας πω ειλικρινά: δεν δυσκολεύομαι πια. Τρώω ό,τι μου αρέσει – τάκος, ζυμαρικά. Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι στερούμαι».

Διαβάστε ακόμη: Όταν η Oprah Winfrey η πλουσιότερη & διασημότερη γυναίκα της τηλεόρασης συνάντησε την Michelle Obama (βίντεο)

«Έχασε πάνω από 23 κιλά η Όπρα Γουίνφρεϊ»



Πάντως, όσο για την χθεσινή της εμφάνιση στο Louis Vuitton Cruise Show, φαίνεται πως το πρόγραμμα αποδίδει. Μιλώντας στο Radar online, ο Δρ. Γκέιμπ Μίρκιν, ειειδκός σε θέματα γυμναστικής και διατροφής, εκτίμησε ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ έχει χάσει σημαντικό βάρος. «Φαίνεται ότι έχει χάσει περίπου 23 κιλά».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Oprah Gail Winfrey (29 Ιανουαρίου 1954) είναι Αμερικανίδα παρουσιάστρια τοκ σόου, τηλεοπτική παραγωγός, ηθοποιός, συγγραφέας και ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης. Είναι περισσότερο γνωστή για το τοκ σόου της, The Oprah Winfrey Show, που μεταδόθηκε από το Σικάγο, το οποίο μεταδίδονταν για 25 χρόνια, από το 1986 έως το 2011.

Διαβάστε ακόμη: Ταξίδι ζωής για την Oprah Winfrey και την Gayle King - Ο "must-see" προορισμός! (φωτό)

 Ονομάστηκε η "Βασίλισσα όλων των μέσων", ήταν η πλουσιότερη Αφροαμερικανή του 20ου αιώνα και κάποτε ήταν η μοναδική μαύρη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Μέχρι το 2007, κατατάσσονταν συχνά ως η γυναίκα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ