Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό - Πάθος & μυστικότητα στην προσωπική μας ζωή

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον μυστηριώδη Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29/12, δίνοντας έναν τόνο πάθους και μυστικότητας στην προσωπική μας ζωή. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό όσο κι αν αγαπά το μυστήριο δεν αγαπά τα παιχνίδια του ποντικιού με τη γάτα, γι’ αυτό σε καινούριες γνωριμίες καλό θα ήταν να δώσετε ένα πράσινο φως στην άλλη πλευρά, αλλιώς μπορεί η ιστορία να μείνει στο αρχικό στάδιο για πάντα. Στο επόμενο διάστημα καλούμαστε να δούμε σε βάθος και με την απαραίτητη σοβαρότητα την ερωτική μας ζωή και να τονώσουμε και τη σεξουαλική της διάσταση. Πάντως αυτό που ιντριγκάρει την Αφροδίτη στον Σκορπιό περισσότερο κι από το σεξαπίλ είναι η εμπιστοσύνη κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε! Η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο το πρωί της Δευτέρας και η πρώτη της όψη είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες και πιθανώς τις δυσκολίες αυτής της περιόδου. Στη συνέχεια θα κάνει πολύ πιο θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Δία, δίνοντας μας έναν αέρα εξωστρέφειας και αισιοδοξίας. Είναι εξαιρετικές όψεις για ραντεβού και επαφές με ευχάριστα αποτελέσματα. Η τελευταία της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Άρη που μπορεί να μας κάνει λίγο πιο βιαστικούς, ενώ μπορεί εύκολα να διαφωνούμε με τους άλλους ή να νιώθουμε κάποιο εκνευρισμό. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα κουραστούν λίγο περισσότερο σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει στην καθημερινότητα σας και θα εστιαστείτε κυρίως στα επαγγελματικά σας κι αυτό βέβαια σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας αγαπητοί μου Κριοί και να δείτε και θέματα υγείας αν τα έχετε παραμελήσει. Η Αφροδίτη θα περάσει το βράδυ στο ζώδιο του Σκορπιού μέσα στον τομέα των οικονομικών, των επενδύσεων, των υποχρεώσεων απέναντι σε εφορία, τράπεζες, κλπ., στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Μέχρι τις 29/12 θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα ψάχνοντας τρόπους να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Αυτή η θέση φέρνει κάποιους έντονους κραδασμούς και στην ερωτική σας ζωή και δεν είναι πολύ αβανταδόρικη για νέες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά πιο «κουμπωμένα» και με μεγαλύτερη πίεση τις πολύ πρωινές ώρες κυρίως σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά ή τα οικογενειακά σας. Ίσως να μην έχετε και ιδιαίτερα κέφια, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες γυρίζουν μες το κεφάλι σας. Στην πορεία όμως η Σελήνη περνά στην Παρθένο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές. Θα έχετε καλύτερη διάθεση και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Από την άλλη, τη Δευτέρα το βράδυ η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε. Βλέπετε ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο της αδυναμίας της και δεν βρίσκει εύκολα τα λόγια. Παρόλα αυτά θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων μέχρι τις 29/12 κι εσείς οι Ταύροι ξέρετε να δείχνετε με πολλούς άλλους τρόπους το ενδιαφέρον και το πάθος σας. Η θέση αυτή θα μπορούσε να φέρει αν είστε μόνοι-ες και ένα νέο έρωτα μολονότι όχι απαλλαγμένο από κάποιες δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη Δευτέρα όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρετε να είστε χαλαροί όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή στις σπουδές, ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε άνετους ρυθμούς. Απλώς προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Μπορεί, από την άλλη, να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση και μπορεί να σας πιάνει πανικός. Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό τις βραδινές ώρες μέσα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σας ζητά να συμπεριφερθείτε στο σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο και να αφήσετε πίσω τις κακές διατροφικές συνήθειες και την τεμπελιά. Από την άλλη, η Αφροδίτη θα βοηθήσει ιδιαίτερα σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες αλλά και να είστε πιο παραγωγικοί.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ