O «Μόνος στο σπίτι», Macaulay Culkin έχει το δικό του αστέρι Δόξας - Μαζί του η «μαμά» του της ταινίας αλλά και η πανέμορφη νεαρή σύζυγός του! (φωτό & βίντεο)

Ο μικρός από το "μόνος στο" σπίτι απέκτησε το δικό του αστέρι στη λεωφόρο της δόξας του Χόλιγουντ

Το δικό του αστέρι στη λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ έχει ο πρωταγωνιστής της κλασικής χριστουγενιάτικης ταινίας «Μόνος στο σπίτι», Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin). 

Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων που έγινε την Παρασκευή (1 Δεκεμβρίου), ο ηθοποιός εμφανίστηκε συγκινημένος έχοντας στο πλευρό του την αρραβωνιαστικιά του, επίσης ηθοποιό Μπρέντα Σονγκ, και τους δύο μικρούς τους γιους. 

Ο Κάκλιν έχει αλλάξει τρόπο ζωής. Έχει αφήσει πίσω του τις καταχρήσεις και είναι ένας οικογενειάρχης.

Η ηθοποιός Κάθριν Ό χάρα , η τηλεοπτική μαμά του Κάλκιν στην πρώτη ταινία και στη συνέχειά της "Home Alone 2: Lost in New York", ήταν επίσης παρούσα στην τελετή.

«Σε ευχαριστώ που συμπεριέλαβες εμένα, την ψεύτικη μαμά σου που σε άφησε μόνη στο σπίτι όχι μία, αλλά δύο φορές, για να μοιραστείς αυτή την ευτυχισμένη περίσταση. Είμαι τόσο περήφανη για σένα», είπε.

Κόντεψε να πεθάνει το Νοέμβριο του 2014

Το Νοέμβριου του 2014 έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο. Μάλιστα ορισμένα ΜΜΕ δημοσίευσαν την είδηση του θανάτου του. Μάλλον όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιοποίησε ο ίδιος φωτογραφίες του σε ημιλυπόθιμη κατάσταση σε μία από τις εμφανίσεις της μπάντας του «The pizza underground».





Διαβάστε ακόμα: Ζει και βασιλεύει ο 34χρονος Macaulay Culkin, ο μικρός τότε πρωταγωνιστής του «Μόνος στο σπίτι» που τον «πέθαναν» την Παρασκευή... Δείτε και την ανακοίνωση του θανάτου του!

Ο Macaulay Culkin αν κα πολλά υποσχόμενος ηθοποιός σε μικρή ηλικία δεν έκανε ποτέ μεγάλη καριέρα όπως πολλοί περίμεναν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ