Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό - Πολλά απρόοπτα, προσοχή στα "παιχνίδια εξουσίας"

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες της Κυριακής δημιουργώντας τάση για απρόοπτα. Η Αφροδίτη, πριν τελειώσει το ταξίδι της στον Ζυγό, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες, χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή ολοκληρώνεται και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή μπορεί να αφορά στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό περιβάλλον που σας δημιουργεί πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι δεν σας αρέσει δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Βέβαια όχι με το συνήθη επιθετικό τρόπο, αλλά με λίγη διπλωματία και ευελιξία βγάλτε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν θα χαλάσετε και τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή τις πρωινές ώρες σας βρίσκει ίσως πιο αγχωμένους πιθανώς και με μια πιο «παρασκηνιακή» κατάσταση στην καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη στην κόντρα της με τον Πλούτωνα φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και έναν συνεργάτη ή έναν φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Το να κάνετε ότι δεν το βλέπετε είναι σαν να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσα σας. Από την άλλη, το να παραπονιέστε σε τρίτα άτομα ή να συμμετέχετε σε κουτσομπολιά τρίτων δε θα βοηθήσει πουθενά. Αν, από την άλλη, χωρίς επιθετική διάθεση αλλά με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες πλησιάσετε το άτομο με το οποίο μπορεί να έχετε πρόβλημα, ενδεχομένως να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί. Τουλάχιστον έτσι θα ξέρετε πού βρίσκεστε. Ακόμη ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με θέματα της υγείας σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Σελήνη στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα δίνει επικοινωνιακή διάθεση στην Κυριακή. Ταυτόχρονα σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας. Κυρίως το κομμάτι που αναφέρεται στα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά αυτή τη στιγμή να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι προκειμένου να τα κάνετε πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν αλλάζει στην πορεία. Τώρα όμως μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο φτάνει το πόδι σας και σαφώς μη στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή φίλους κι αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες και με τον σύντροφό σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ