Οι royals πάνε στο Royal Albert Hall: Η πριγκίπισσα της Σουηδίας, Βικτώρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ μαζί με Γουίλιαμ και Κέιτ – Τι φόρεσαν στο γκαλά (φωτό)

Στο Royal Albert Hall, βρέθηκαν τα πριγκιπικά ζεύγη Βρετανίας και Σουηδίας

Το πριγκιπικό ζεύγος της Σουηδίας συνεχίζει την επίσκεψή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πριγκίπισσα Βικτώρια κα ο πρίγκιπας Ντάνιελ παρακολούθησαν μία παράσταση αστέρων της τέχνης στο Royal Albert Hall, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ Μίντλεντον.

Ο φωτογραφικό φακός του «έπιασε» στο θεωρείο του Albert Hall σε ένα γκαλά που γίνεται κάθε χρόνο.

Μάλιστα οι πρίγκιπες Βικτώρια και Ντάνιελ, συνάντησαν και τη Σερ.

Η πριγίπισσα Βικτώρια προτίμησε ένα μακρύ μαύρο βραδυνό φόρεμα, ενώ η Κέιτ Μίντλετον ένα Long Dress in Poseidon color με τιμή £1,288.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, το ζεύγος της Σουηδίας επισκέφθηκε τον Βασιλικό Βοτανικό Κήπο όπου φύτεψαν επίσης ένα δέντρο για να θυμούνται την επίσκεψη.

Ακόμα συναντήθηκαν με εκπροσώπους της σουηδικής νεοσύστατης εταιρείας Mindler, οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από την ίδρυση εταιρειών στη Βρετανία και παραβρέθηκαν στο συνέδριο του Σουηδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου «Outer Thinking: Swedish-British Summit»

Διαβάστε ακόμα: Συνάντηση των royals! Κέιτ & Ουίλιαμ υποδέχθηκαν την πριγκίπισσα Βικτώρια - Ποια το φόρεσε καλύτερα; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ