Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο - Απαιτητικές όψεις, ανάμεικτα συναισθήματα & αρνητικές σκέψεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Καλό μήνα! Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Καρκίνο, αλλά αυτή τη φορά σχηματίζει απαιτητικές όψεις με την Αφροδίτη στον Ζυγό και με τον Πλούτωνα. Καθώς η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο και η Αφροδίτη τον Ζυγό, το μεταξύ τους τετράγωνο δεν είναι τόσο αρνητικό, μολονότι μπορεί να παραπέμπει σε διαφορές στα γούστα με τους άλλους, όσο η αντίθεση με τον Πλούτωνα που αναμοχλεύει τα συναισθήματα μας και μας ξυπνά ίσως κάποιες αρνητικές σκέψεις. Ευτυχώς ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω κι έτσι θα έχουμε από το απόγευμα έναν πιο πρακτικό προσανατολισμό. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 15:07 μέχρι τις 18:00 που θα περάσει στον Λέοντα.

Περισσότερα για το πώς θα επηρεάσει ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων την καθημερινότητα μας από δω και κάτω μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Ο Δεκέμβριος μπαίνει με μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Πρακτικότητα και μεθοδικότητα σε επαγγελματικά θέματα απαιτεί ο Ερμής αυτός, αλλά όχι παρορμητικές και εν θερμώ κινήσεις. Εστιαστείτε στην καριέρα, στην κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή και ανέλιξη και δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε με τις ιδέες σας τη δουλειά και τις σχέσεις με ανωτέρους. Ψάξτε καλύτερα τις προοπτικές της δουλειάς σας και σκεφτείτε σοβαρά επαγγελματικές προτάσεις. Προσέξτε όμως την παρόρμηση και τη βιασύνη ιδιαίτερα σε εμπορικές και οικονομικές δοσοληψίες και μην ανησυχείτε υπερβολικά για το μέλλον της καριέρας σας! Μέχρι το απόγευμα θα είστε πιο πιεσμένοι και πιθανώς να έχετε και μεγαλύτερο εκνευρισμό εξαιτίας μιας επαγγελματικής σχέσης. Το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό. Περισσότερα για τη θέση του Ερμή στον Αιγόκερω μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Πολύ πιο φιλική θέση παίρνει ο Ερμής σε ένα γήινο ζώδιο όπως το δικό σας, τον Αιγόκερω, το απόγευμα της Παρασκευής. Το μυαλό θα λειτουργεί με περισσότερη καθαρότητα κι ευθυκρισία και θα καταφέρνετε με την πρακτικότητα που σας διακρίνει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς σας, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα βρείτε ικανοποιητικές λύσεις! Ενδεχομένως να ταξιδέψετε ή να έχετε επαφές με φίλους ή συγγενείς που μένουν μακριά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην επιμένετε σε συζητήσεις που αφορούν υποκειμενικές απόψεις. Περισσότερα για τη θέση του Ερμή στον Αιγόκερω μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Το απόγευμα της Παρασκευής ο κυβερνήτης σας Ερμής από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω ευνοεί την ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Καιρός να δείτε με μεθοδικότητα και πρακτικότητα οτιδήποτε σχετίζεται με χρέη, οφειλές, έσοδα, έξοδα και να τα βάλετε σε μια τάξη. Ακόμη η θέση του προσφέρεται για έρευνα και για να δείτε πίσω από την επιφάνεια την ουσία σε λόγια και πράξεις. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με «ψυχραιμία» για θέματα που καίνε, όπως αυτά που αναφέρονται στην ερωτική ή σεξουαλική σας σχέση με το ταίρι σας ή τα κοινά σας οικονομικά, επιδιώξτε το μέχρι και τις 12/12. Προσοχή όμως σε πεσιμιστικές ή εμμονικές σκέψεις. Περισσότερα για τη θέση του Ερμή στον Αιγόκερω μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ..

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ