Love is in the air! Ο Πρίγκιπας Αχιλλέας με την σύντροφο του, Ιζαμπέλα Μασενέ σε βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Love birds

Σε μία βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον πρίγκιπα Αχιλλέα με τη σύντροφο του, Ιζαμπέλα Μασενέ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη πριν μερικές εβδομάδες στην Αμερική, καθώς έδωσε το "παρών" στο Φθινοπωρινό Γκαλά του American Ballet Theatre στο θέατρο David H. Koch.

Όπως βλέπουμε μέσα από φωτογραφιές που δημοσιεύθηκαν στον ενημερωμένο λογαριασμό @royal_greece οι 2 τους ποζάρουν αγκαλιά με επίσημα ρούχα.

 

 

Σμόκιν black&white με παπιγιόν για τον 23χρονο και off-shoulder φόρεμα για την αγαπημένη του.

Ο πρίγκιπας Αχιλλέας – Ανδρέας γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Υόρκη και είναι το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σανταλ.


instagram @royal_greece

Είναι ο τρίτος κατά σειρά από τα πέντε παιδιά του βασιλικού ζεύγους.

Διαβάστε ακόμη: Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του γιου της Μαρί Σαντάλ & του Πρίγκιπα Παύλου γιορτάζει: Η τρυφερή ανάρτηση του Αχιλλέα για τα γενέθλιά της

Η Ιζαμπέλα Μασενέ (Isabella Massenet) είναι μοντέλο, dj και φωτογράφος.


instagram @
isabellamassenet

 

 

Είναι η κόρη του Αρνό, ιδρυτή του ∆ιαδικτύου Net-aPorter, πρωτοπόρου στην πώληση πολυτελούς µόδας µέσω ∆ιαδικτύου. Το 2015, η επιχειρηματίας πούλησε το μερίδιό της για 70 εκατομμύρια δολάρια, αφού είχε ήδη συγκεντρώσει 50 εκατομμύρια δολάρια το 2010 όταν πούλησε την εταιρεία στη Richemont, σύμφωνα με τους New York Times και τον The Guardian.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ