Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο - Γλυκιά διάθεση αλλά και κυκλοθυμία!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο γλυκαίνοντας λίγο τη διάθεση μας, αλλά μας κάνει κι από την άλλη κάπως κυκλοθυμικούς. Βέβαια είναι μια Σελήνη που βασίζεται πιο πολύ στο συναίσθημα, στη διαίσθηση, μας επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με το πώς αισθανόμαστε και να λειτουργούμε χωρίς πολλά λόγια αλλά με περισσότερη ενσυναίσθηση. Η κύρια όψη της είναι το εξάγωνο με τον Ουρανό που βοηθά να έχουμε καλές εμπνεύσεις και να βλέπουμε πιο ευδιάκριτα τα πράγματα μπροστά μας.

ΚΡΙΟΣ

Αν και είστε από τα πιο κοινωνικά παιδιά του ζωδιακού, αυτές οι μέρες σας σπρώχνουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Σε όλη τη διάρκεια της μέρας με τη Σελήνη στον Καρκίνο αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να μην πιέζεστε αυτές τις μέρες και έχετε εμπιστοσύνη πως από το τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσουν καλύτερες μέρες. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια εξέλιξη σε οικονομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας δημιουργεί μια θετική συνθήκη για τα θέματα της επικοινωνίας. Αν βέβαια μέσα σας «βράζετε» καιρό τώρα γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί, δεν είναι απίθανο να το βγάλετε ηχηρά προς τα έξω (δύσκολα σας συμβαίνει κάτι τέτοιο) σήμερα ή αύριο. Αν τώρα δεν μπορεί εύκολα να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί ίσως διαταραχτούν ισορροπίες που δεν θέλετε, μπορείτε κάλλιστα να γράψετε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να εκφράσετε με κάποιο τρόπο το συναίσθημα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σας κάνει να εστιαστείτε περισσότερο στο πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πώς γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Και μάλιστα με έναν τρόπο σχεδόν εμμονικό. Προσπαθήστε να το αποφύγετε όσο γίνεται όμως γιατί δεν θα σας βγάλει κάπου. Αντίθετα δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στη ζωή σας ενώ δεν θα έπρεπε. Από την άλλη αναρωτηθείτε αν εσείς οι ίδιοι κάνετε λάθη ή δείχνετε επιπολαιότητα στη διαχείριση του ή το χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε άλλες ανάγκες σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και μια ξαφνική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα αν είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ