Παλικαράκι ο 57χρονος Βενσάν Κασέλ: Γενέθλια μόνο με φίλους: Χώρισε και τη νέα, 27χρονη εξωτική καλλονή (φωτό & βίντεο)

Ελεύθερος ο Βενσάν Κασέλ απολαμβάνει διακοπές με φίλους

Παρελθόν αποτελεί για τον Βενσάν Κασέλ και η 27χρονη Narah Baptista, η τελευταία του κατάκτηση. Μόλις ενάμιση χρόνο κράτησε η παθιασμένη τους σχέση, την οποία έκανε delete και από τα social media. Τώρα γιορτάζει την… ελευθερία του

Ο Βενσάν Κασέλ είναι ένας «τυχερός» άντρας που τον ερωτεύονται οι γυναίκες παθιασμένα.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ωραιότερη γυναίκα της Ιταλίας, η σεξοβόμβα Μόνικα Μπελούτσι όχι απλά τον ερωτεύτηκε αλλά τον παντρεύτηκε και έκανε μαζί του δύο υπέροχες κόρες.

Όταν εκείνη όμως ωρίμασε, εκείνος άρχισε να λοξοκοιτάζει. Αποτέλεσμα, ένας δεύτερος μεγάλος έρωτας για τον Γάλλο ηθοποιό με την 26χρονη Βραζιλιάνα καλλονή Τίνα Κουνάκι (τότε 20 ετών).

Η ηλικία δε φαίνεται πως μετράει για τον γοητευτικό Βενσάν, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε και εραστής της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό.

Αν και απέκτησε τρίτη κόρη με την Τίνα, γρήγορα και αυτή η σχέση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να χωρίσουν πριν από ενάμιση χρόνο και ο Γάλλος δον Ζουάν να βρει νέο έρωτα σε μία «δίδυμη αδερφή» της πρώην πλέον γυναίκας.

H Narah Baptista ετών 27 έχει καταγωγή από την Αυστραλία και ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου Elite. Πριν από περίπου τρία χρόνια η νεαρή καλλονή είχε στεφθεί Miss Universe Australia.

Διαβάστε ακόμα: Βενσάν Κασέλ ετών 56 - Νάρα Μπαπτίστα 27: "Είσαι τα πάντα και ακόμα περισσότερα" (φωτό)

Δεν ξέρουμε αν έχει βρει το λιμάνι του ο Βενσάν Κασέλ αυτό που είπε πάντως όταν χώρισε την Μόνικα Μπελούτσι, η οποία βρίσκεται πια στην αγκαλιά του Τιμ Μπάρτον, ήταν: “άλλες προτεραιότητες με τη Μόνικα εκείνη ήθελε πολύ γρήγορα να κάνει παιδιά και εγώ ήθελα ακόμη περιπέτειες και να ζήσω τη ζωή μου”.

Ο Βενσάν Κασέλ είναι 57 χρονών και φαίνεται πως φαίνεται θέλει να κάνει τη ζωή του για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο κλασικός τύπος άντρα που δεν μεγαλώνει ποτέ , παραμένει παιδί και μοιράζει και παιδιά στον πλανήτη. Το ότι πληγώνει και κάποιες καρδιές αυτό είναι …. αμελητέο σημασία έχει το κυνήγι του αρσενικού.

Πάντως αυτή τη φορά τα γενέθλια του έδειξε να τα περνάει ξένοιαστα χωρίς καμιά εξωτική καλλονή στο πλάι του. Στις φωτογραφίες τον βλέπουμε μόνο με άντρες φίλους του να γιορτάζει τα γενέθλιά του στο Toubana Hotel & Spa στην Γουαδελούπη και να έχει σβήσει ξανά όπως έκανε και με την Τίνα, της Νάρα.

 

 

La vita e bella γιά τον αγέραστο καρδιοκατακτητή & δον ζουάν Βενσάν Κασέλ…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ