Βασίλισσα Μάξιμα Vs Μπριζίτ Μακρόν σημειώσατε «1»: Η εκθαμβωτική εμφάνιση με Iris van Herpen στο Παρίσι – Τα λαμπερά εγκαίνια

Παρίσι βρέθηκε η Βασίλισσα Μάξιμα για την έκθεση της αγαπημένης της σχεδιάστριας Iris van Herpen

Στα εγκαίνια της αγαπημένη της σχεδιάστριας βρέθηκε η Βασίλισα Μάξιμα. Η βασίλισσα της Ολλανδίας ταξίδεψε στο Παρίσι για να εγκαινιάσει την έκθεση και το εργαστήριο της Iris van Herpen, της αγαπημένης της σχεδιάστρια της οποίας πολλές φορές έχουμε δει να φοράει δημιουργίες της.

Η Iris van Herpen συνδυάζει παραδοσιακή χειροτεχνία ραπτικής με καινοτόμες τεχνικές στα σχέδια της. Η έκθεση “Iris van Herpen: Σκαλίζοντας τις αισθήσεις” στο Musée des Arts Décoratifs στο Παρίσι αποτελεί φόρο τιμής στο προοδευτικό της έργο.

Η βασίλισσα Μάξιμα εγκαινιάζει την έκθεση μαζί με την Iris van Herpen. Η ουσία του έργου της Van Herpen, που εστιάζει στη μόδα, τη σύγχρονη τέχνη, το design και την επιστήμη, έρχεται μαζί στην έκθεση. Στο εργαστήριο της σχεδιάστριας οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν τη διαδικασία σχεδιασμού νέων κομματιών οι ίδιοι.

Διαβάστε ακόμα: Η βασίλισσα Μαξίμα έγινε 50 ετών ! Η τολμηρή τουαλέτα της Iris Van Herpen για τα γενέθλια της - Οι 3 πριγκίπισσες κόρες με Maje & Needle & Thread (φώτο)

Μετά τα εγκαίνια, η βασίλισσα Máxima - παρουσία της Γαλλίδας πρώτης κυρίας Brigitte Macron- έκανε μια περιοδεία όπου μιλάει με τους επιμελητές και όσους ασχολούνται με τα εννέα θέματα που χτίζεται η έκθεση. Μιλάει επίσης με τους εμπλεκόμενους από το μουσείο και το στούντιο της Van Herpen για τη δημιουργία της έκθεσης.

Η έκθεση θα εκτίθεται στο Παρίσι μέχρι τις 28 Απριλίου 2024. Μετά η έκθεση θα ταξιδέψει στο Μπρίσμπεϊν, Σιγκαπούρη και Ρότερνταμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ