Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει "flashback" - "Στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι - Όλα έχουν σκοπό τη βελτίωση & όχι να μου σώσουν τη ζωή" (φωτό)

Όπως 3,5 χρόνια πριν ...

Πίσω σε "γνώριμα" μέρη επέστρεψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η 37χρονη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους 241 χιλιάδες ακολούθους της την επίσκεψη της στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων.

"Στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι.. όπως 3,5 χρόνια πριν. Οι αναμνήσεις με μουδιάζουν ακόμα το ίδιο. Ευτυχώς τα δεδομένα πλέον είναι διαχειρίσιμα και προγραμματισμένα. Οι νοσηλείες είναι κάποιων ωρών και όχι μηνών. Πλέον όλα έχουν ως σκοπό τη βελτίωση και όχι να μου σώσουν τη ζωή.", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, έγινε τον Μάιο του 2020 ενώ η κοπέλα πήγαινε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα. Μία μαυροφορεμένη γυναίκα την πλησίασε και της έριξε βιτριόλι, μόλις η Ιωάννα έφτασε στην είσοδο του κτιρίου.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει κάνει πολλές επεμβάσεις, με το βιτριόλι να έχει επηρεάσει κομμάτι του προσώπου της ενώ και στο σώμα, έχει εμφανή σημάδια…


instagram @paliospirou.joanna

Έκτοτε δημιούργησε και το ίδρυμα της, Ioanna Paliospirou Foundation, το οποίο πριν λίγες μέρες γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του.

Διαβάστε ακόμη: Σαν Barbie η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον ένα χρόνο λειτουργίας του ιδρύματος της - Φουλ στο ροζ! (φωτό - βίντεο)

Η γυναίκα αυτή αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της φράσης "ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω" και παρά τις όποιες δυσκολίες να συνεχίζουμε μπροστά.

Μία δύναμη ψυχής!

Διαβάστε ακόμη: 239.000 ακολουθούν την Ιωάννα Παλιοσπύρου και του αξίζει - Τopwoman με όλη τη σημασία της λέξεως (φωτό)

Είμαστε πάντα στο πλευρό της Ιωάννας! 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ