Στέλιος Κουδουνάρης: "Στην αρχή ήταν ενοχλητική η δημοσιότητα, ένιωθα μια παραβίαση της προσωπικότητας μου"

"Δεν ήμουν καθόλου κοινωνικός άνθρωπος, ήμουν πιο κλειστός" εξομολογείται ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης συνάντησε την Βάσω Λασκαράκη στα πλαίσια της εκπομπής Break του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Κυριακής. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις παρουσιάστριες του ριάλιτι μόδας παρομοιάζοντας τες με… ρούχο αλλά και στη διαχείριση της αναγνωρισμότητα αλλά και το πλέον συγκινητικό σχόλιο που έλαβε για την τηλεοπτική του παρουσία.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Κουδουνάρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ευαγγελία Αραβανή θα ήταν μια βραδινή τουαλέτα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα ήταν ένα κοντό φόρεμα, πολύ λαμπερό με πολλά στολίδια, παγιέτες και φτερά. Σίγουρα η Κατερίνα Στικούδη θα ήταν κορμάκι, ακόμα και έγκυος, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου θα ήταν ένα μοντέρνο κοστούμι».

Διαβάστε επίσης:Ζέτα Δούκα: "Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή στη ζωή του παιδιού" - όταν πήραν διαζύγιο οι δικοί μου Προσπάθησα για , να μην με πονάει τόσο πολύ».

«Τα ταξί ανοίγουμε πάντα συζητήσεις και έχω να πω ότι οι άντρες είναι πιο φανατικοί της εκπομπής, από ότι οι γυναίκες ή οι γυναίκες δεν μιλάνε. Οι άνδρες θυμούνται τι φόρεσε η κάθε παίκτρια, τα ονόματα των κοριτσιών και θα σου πω και το πιο συγκινητικό πράγμα που μου είπε πριν μερικά χρόνια ένας οδηγός ταξί. Μπαίνω μέσα και μου λέει το εξής: «Να ‘σαι καλά, η εκπομπή σας είναι η αφορμή που ήρθα πιο κοντά με την κόρη και την γυναίκα μου. Γιατί κάθε μεσημέρι που σχολούσα από τη δουλειά, πήγαινα στο σπίτι, έτρωγε ο καθένας μόνος του, η κόρη μου ήταν στην εφηβεία και δεν είχαμε πράγματα να συζητήσουμε ενώ τώρα τρώμε όλοι μαζί βλέποντας My Style Rocks και συζητάμε γι’ αυτό». Κάτι το οποίο ήταν τόσο συγκινητικό αυτό».

 

 

 

Σύμφωνα με το zappit.gr, «Μετά που μιλάγαμε, αυτός ο άνθρωπος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί σε αυτή τη φάση με την κόρη του. Φυσικά και χάρηκα πάρα πολύ ακούγοντας αυτό. Σχετικά με την δημοσιότητα, στην αρχή ήταν και λίγο ενοχλητικό ότι μου μιλούσε πάρα πολύς κόσμος γιατί δεν ήμουν καθόλου κοινωνικός άνθρωπος. Ήμουν πιο κλειστός και ένιωθα μια παραβίαση της προσωπικότητας μου όταν μου μιλούσε ο κόσμος» πρόσθεσε, επίσης, ο Στέλιος Κουδουνάρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ