Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση on camera: Παίρνει θέση για τον πόλεμο Ισραήλ - Παλαιστίνης - "Όταν έχεις ο ίδιος παιδιά δεν το χωράει ο νους σου"

Σπάει τη σιωπή της

Το τελευταίο διάστημα η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση είχε αποστασιοποιηθεί από τα social media και αυτό γιατί δεν άντεχε να βλέπει τις φρικτές εικόνες του πολέμου.

Διαβάστε ακόμη: Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση αποκαλύπτει το λόγο που απέχει από τα social media - "Οι εικόνες αυτές δεν μου είναι διαχειρίσιμες πλέον" (φωτό)

Σκληρές φωτογραφίες με παιδιά τραυματισμένα, παιδιά που όπως λέει είναι στην ηλικία του γιου της.

Με ένα σύντομο βιντεάκι που ανήρτησε στο instagram της διευκρινίζει κάποια σημεία σχετικά με τις εχθροπραξίες.

"Προς διευκρίνηση:
Η περιοχή του Ισραήλ και τα Κατεχόμενα Εδάφη είναι η επίσημη θεσμική ονομασία, η οποία και φαίνεται στο link του πρώτου Διεθνούς Οργανισμού που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε. Αυτό συμβαίνει γιατί οι συγκεκριμένες δωρεές, που κάνει όποιος επιθυμεί, αφορούν την συγκεκριμένη περιοχή και εστιάζει στην ανθρωπιστική βοήθεια στην συγκεκριμένη εμπόλεμη ζώνη. Ο ICRC επιλέχθηκε για αρχή λόγω της άμεσης πρόσβασης που έχει στην εμπόλεμη ζώνη αυτή την στιγμή, θέλοντας να βοηθήσουμε άμεσα τον άμαχο πληθυσμό.

Διαβάστε ακόμη: Εριέττα Κούρκουλου: ''Ένα χέρι βοηθείας για να ανέβει ένα νέο παιδί στο πλοίο να πάει στους αγαπημένους του ή μια... σπρωξιά'' - η συγκινητική ανάρτηση της για τον άδικο χαμό του 36χρονου Αντώνη

Στο επόμενο στάδιο και ανάλογα τις εξελίξεις στην περιοχή θα υποστηρίξουμε κι άλλους οργανισμούς που επιχειρούν στο πεδίο.", σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησης της

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ