Μπράντλεϊ Κούπερ: "Είμαι έτοιμος για το Hangover 4 - Mου αρέσουν οι κωμικοί ρόλοι"

Δεν λέει όχι στις κωμωδίες

Ο διάσημος ηθοποιός Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) είναι ανοιχτός στο να επαναλάβει τον ρόλο του ως Φιλ σε ένα ακόμη «Hangover».



Σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast «The New Yorker Radio Hour», ο Κούπερ μίλησε στον παρουσιαστή Ντέιβιντ Ρέμνικ (David Remnick) για τις σκηνοθετικές του προσπάθειες στις ταινίες «A Star Is Born» και «Maestro» και για την στροφή του σε πιο δραματικούς ρόλους.

Διαβάστε ακόμη: Αυτός είναι ο Bradley Cooper! Υπέροχος στον ρόλο του Λέοναρντ Μπερνστάιν - Τον υποδύεται σε όλες τις ηλικίες (βίντεο)



«Τελείωσες με τη διασκέδαση;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Με άλλα λόγια, αν σου γινόταν πρόταση για έναν άλλο κάπως διασκεδαστικό, κωμικό ρόλο και ήταν τρεις μήνες από τη ζωή σου, δεν ήταν το "Hangover 5" αλλά κάτι παρόμοιο;».

Διαβάστε ακόμη: Έξι χρόνια έκανε μαθήματα ο Μπράντλεϊ Κούπερ για να υποδυθεί τον Λέοναρντ Μπερνστάιν - Έτσι έμαθε να διευθύνει ορχήστρα για την ταινία Maestro



«Λοιπόν θα έκανα το "Hangover 5". Θα ήταν το "Hangover 4" πρώτα, αλλά ναι», απάντησε ο ηθοποιός γελώντας.

Να υπενθύσουμε ότι το «The Hangover» γυρίστηκε σε 15 ημέρες στο Λας Βέγκας με μόλις 35 εκατ. δολάρια προϋπολογισμό και έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2009. Το καστ συμπλήρωναν οι Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης, Χέδερ Γκράχαμ, Τζάστιν Μπάρθα, Κεν Τζέονγκ και Τζέφρι Τάμπορ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ