Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους - Μεγάλη επιρροή στην επικοινωνία, τις πληροφορίες και τις μετακινήσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Δευτέρα έρχεται με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει το μεσημέρι την Πανσέληνο του Νοεμβρίου, η οποία επηρεάζει τη μεταβλητή ομάδα ζωδίων: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Είναι μια Πανσέληνος που θα έχει επιρροή στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, αλλά και σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις πληροφορίες και τις μετακινήσεις. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και λιγότερο βιαστικοί σήμερα κι έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τους όποιους προβληματισμούς μας σε προσωπικό επίπεδο. Η Πανσέληνος αυτή δέχεται τα πυρά του Άρη αλλά και του Κρόνου. Όταν μιλάμε φυσικά για τον Άρη μιλάμε για φωτιά, πολεμική διάθεση, εντάσεις, θυμό, βία και εκτροχιασμούς. Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί σήμερα, να προσέχουμε σχέσεις, οδηγική συμπεριφορά και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι αν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα αλλά ακόμη και τα μαχαίρια της κουζίνας ή τον φούρνο του σπιτιού μας. Ό,τι κόβει, ό,τι καίει θέλει προσεκτικούς χειρισμούς. Η Πανσέληνος αυτή ξύνει πληγές, ενεργοποιεί τραύματα και μεγεθύνει τις ανασφάλειες αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας. Από την άλλη ρίχνει φως στις σκιές και φέρνει αποκαλύψεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην επικοινωνία, στα μέσα επικοινωνίας, στο διαδίκτυο και στις μετακινήσεις.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας η Πανσέληνος πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους φίλους. Ακόμη σε ό,τι σχετίζεται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, την οδήγηση. Η σημερινή μέρα θέλει ειδική μεταχείριση για να τη βγάλετε με ηρεμία και στους ρυθμούς που θέλετε εσείς όχι αυτούς που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι. Προσοχή επίσης σ’ αυτά που λέτε ή γράφετε, αλλά και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε. Μπορεί κάτι να μη λειτουργεί ή να σας σπάει τα νεύρα. Αποφύγετε ακόμη τις αγορές ειδικά τεχνολογικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτου, αλλά και τις δεσμευτικές υπογραφές.

Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας αγαπητοί μου Ταύροι έρχονται στην επιφάνεια με αυτό το φεγγάρι, όμως όχι μόνο αυτά. Μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες σε σχέση με την αξία σας, το πόσο σας εκτιμούν οι άλλοι και πόσο σας το δείχνουν. Είναι περίεργες μέρες και αυτό πρέπει να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για να τις βαδίσετε με ασφάλεια. Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να ανάψουν φωτιές. Αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται επίσης από τα δράματα των άλλων ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας. Αφήστε τις συζητήσεις και την παρηγοριά στους άλλους να την προσφέρετε σε μια πιο χαλαρή φάση χωρίς έντονους συναισθηματισμούς.

Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας, έτσι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα τη βιώσετε ως μια δύσκολη Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει τη διάθεση μας αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία. Ίσως οι ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνιση, την προσωπικότητα σας να γίνονται πιο έντονες αυτές τις μέρες. Αποφύγετε όμως να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική ή επιτείνουν την αίσθηση απογοήτευσης. Θα προσέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες επίσης την υγεία σας, δεν θα οδηγείτε θυμωμένοι ή έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και θα δίνετε τόπο στην οργή αν σας προκαλούν. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας με περισσότερη πίστη στον εαυτό σας.

Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ