Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: 29χρονος παραθλητής σκότωσε την 44χρονη γυναίκα του λίγες ώρες μετά τον γάμο - Νεκρές μητέρα & αδερφή

Στο τέλος αυτοκτόνησε!

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σε γάμο στην Ταϊλάνδη με τον γαμπρό να σκοτώνει τη νύφη, δύο ακόμη άτομα και στο τέλος να αυτοκτονεί!

Σύμφωνα με το BBC, o Chaturong Suksuk, 29 ετών και η 44χρονη Kanchana το περασμένο Σάββατο παντρεύονταν παρουσία συγγενών και φίλων, όπως είθισται άλλωστε σε αυτές τις περιστάσεις.

Το γαμήλιο πάρτι, ωστόσο, έλαβε γρήγορα απροσδόκητες διαστάσεις, όταν ο 29χρονος γαμπρός ξαφνικά σηκώθηκε, έφυγε και επέστρεψε με ένα όπλο, με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του.

Στο θάνατο οδήγησε και την 62χρονη μητέρα της νύφης αλλά και την 38χρονη αδερφή της, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ο Chaturong ήταν «αρκετά μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή», αλλά το κίνητρό του παραμένει ασαφές. Είχε αγοράσει το όπλο νόμιμα πέρυσι, πρόσθεσαν.

Βετεράνος πολέμου και παραθλητής ο δράστης

Ο Chaturong είχε κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Αγώνες Asean Para στην Ινδονησία πέρυσι. Πιστεύεται επίσης ότι ήταν στη λίστα των αθλητών που θα διαγωνιστούν στους Παγκόσμιους Αγώνες Abilitysport στην Ταϊλάνδη τον επόμενο μήνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ