Αυτά τα ζώδια θα πλουτίσουν το 2024 - θα δουν τις τσέπες τους να γεμίζουν

Για να δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια..

Το 2024 υπόσχεται να φέρει… πολλά λεφτά στα ζώδια που θα σου αποκαλύψουμε λίγο πιο κάτω. Είναι η χρονιά που τα οικονομικά τους θα πάνε εξαιρετικά. Θα δουν το πορτοφόλι τους να είναι γεμάτο! Μπορεί να πάρουν κάποιου είδους κληρονομιά ή να τους επιστρέψουν χρήματα που τους χρωστούσαν. Το μόνο σίγουρο είναι για τα τέσσερα αυτά ζώδια το χρήμα θα ρέει άφθονο!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα είναι από τους πλέον ευνοημένους στον οικονομικό τομέα. Καθώς θα έχει τον Δία στο ζώδιό του έως τον Μάιο να του προσφέρει ευκαιρίες και ευκολίες, αλλά εκεί που πραγματικά θα έχει σκανδαλώδη εύνοια είναι μόλις ο Δίας μπει στους Διδύμους, από τις 25/5 και μετά, γιατί πλέον θα βρίσκεται στον 2ο οίκο του, που έχει να κάνει με τα οικονομικά και τα υλικά αγαθά, οπότε η τύχη και η εύνοια σε αυτόν τον τομέα θεωρείται δεδομένη. Μπορεί να πάρει κάποια αύξηση στην δουλειά του, να βρει μια νέα πηγή εισοδήματος, να του έρθουν εξτρά χρήματα, από εκεί που δεν το περιμένει, να κάνει μια επένδυση που θα του αποφέρει κέρδη ή μια επικερδή οικονομική συμφωνία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πορτοφόλι του θα γεμίσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάρτι θα πρέπει να κάνει και ο Σκορπιός το 2024, αφού το σερί των επιτυχιών του θα συνεχιστεί και στα οικονομικά του, καθώς από τις 25/5 και μετά ο Δίας θα είναι στον 8ο οίκο του, που έχει να κάνει με ασφάλειες και κληρονομικά. Δεν αποκλείεται και το ταίρι του να πάρει κάποια αύξηση στη δουλειά του ή γενικότερα θα έχει περισσότερα έσοδα, ενώ ο ίδιος μπορεί να πάρει κάποιου είδους κληρονομιά, χορηγία, bonus ή να κάνει μια ευνοϊκή ρύθμιση. Όπως και να έχει, με Δία στον 8ο μόνο έσοδα θα έχει και θα του φύγει κάθε έγνοια για τα λεφτά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός παραμένει ένας από τους ευνοούμενους του 2024, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο και 2ο ηλιακό του οίκο έως τις 25/5, μάλιστα, από την Πρωτοχρονιά επιστρέφει ορθόδρομος και έχοντας φτάσει στις αρχές του α' δεκαημέρου, θα ξαναφέρει τύχη, εύνοια και ευκαιρίες για να βελτιώσει τα οικονομικά του. Αν μάλιστα δεν τον πιάσει η ανεμελιά και δε σκορπά τα επιπλέον χρήματα άσκοπα, τότε μπορεί κάλλιστα να φτιάξει ένα "μαξιλαράκι", αποφεύγοντας στο μέλλον να μπει σε περιπέτειες. Από την άλλη, θα έχει την άνεση να κάνει μια αγορά που ήθελε, αλλά και συζητήσεις, προτάσεις και συμφωνίες που θα του αποφέρουν επιπλέον κέρδη.  

ΖΥΓΟΣ

Σύμφωνα με το astrology.gr, όπως και ο απέναντί του, ο Κριός, έτσι κι ο Ζυγός θα συνεχίσει να έχει γεμάτες τσέπες, τουλάχιστον έως και τον Μάιο του 2024, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται ουσιαστικά στον όγδοο οίκο του και θα του δίνει όλη του την εύνοια στα οικονομικά τους θέματα. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας και όταν βρίσκεται σε έναν οίκο που έχει να κάνει με τα χρήματα, τότε προσφέρει στο εκάστοτε ζώδιο λύσεις και ευκαιρίες για περισσότερα έσοδα, αύξηση ή κληρονομιά ή αποζημίωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ