Λύγισε on camera η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα - "Νιώθω ότι περιτριγυρίζομαι από χιλιάδες κόσμου και είμαι ολομόναχη" (βίντεο)

Δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για τον πατέρα της ...

Σε κλάματα ξέσπασε η Άννα Φλωρινιώτη καθώς μιλούσε για τον πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Φλωρινιώτης: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο του "βασιλιά των στρας" - Ποιοι έδωσαν το "παρών" (φωτό)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 6 μηνών από το θάνατο του είπε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα":

Διαβάστε ακόμη: Άννα & Νίκος Φλωρινιώτης: "Ο πατέρας μας υπέφερε χρόνια από την αρρώστια του - Δεν περιμέναμε ότι θα φύγει" (βίντεο)

"Είχα πλησιάσει πολλούς μαρμαράδες και μου έλεγαν ότι είναι υπερβολικά αυτά που θέλω" είπε δείχνοντας το μνήμα του Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Είναι στιγμές που θέλω να του μιλήσω. Του έβαλα φώτα. 50 χρόνια φοράει αυτή την κολώνια και δεν θα έλειπε από το μνημείο του, μετά το καθάρισμα βάζω παντού για να μοσχοβολάει.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Φλωρινιώτης: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδιστή - Ποιοι πήγαν στην κηδεία (φωτό)

Τον παρακαλάω κάθε μέρα να έρθει στα όνειρά μου. Ερχόμουν και του φώναζα, έξαλλη. Του έλεγα γιατί μου το κάνεις αυτό; Για μένα σταμάτησε ο χρόνος εκείνη τη μέρα και με τρελαίνει ότι δεν θα τον ξαναδώ. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό το συναίσθημα, νιώθω λες και μου έχουν ξεριζώσει την ψυχή μου,  νιώθω πολύ μόνη μου. Νιώθω ότι περιτριγυρίζομαι από χιλιάδες κόσμου και είμαι ολομόναχη»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ