Κάρολος - Καμίλα ως οικοδεσπότες! Μεγάλη υποδοχή του Προεδρικού ζεύγους της Κορέας - Η τιάρα "παρακαταθήκη" της Βασίλισσας Ελισάβετ! (φωτό)

Grande event!

Επισκέψεις είχαν χθες (21/11) ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα.

Συγκεκριμένα, κατέφθασε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Πρόεδρος της Νότιας Κορέας Yoon Suk Yeol και η σύζυγός του Kim Keon Hee.

Οι royals είχαν διοργανώσει το κρατικό συμπόσιο στο οποίο παρευρέθηκαν πολλές υψηλές προσωπικότητες όπως η πριγκίπισσα  Άννα, η Κέιτ με τον Ουίλιαμ, η Δούκισσα του Εδιμβούργου ...

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασιλιάς Κάρολος έγινε 75 ετών! Δείτε το prive πάρτι προς τιμή του & τις ευχές του Ουίλιαμ - Που ήταν ο Χάρι; (φωτό - βίντεο)

Ο Κάρολος με τον Yoon Suk Yeol συζήτησαν για τη σχέση που έχουν τα έθνη μεταξύ τους καθώς και για τους στενότερους δεσμούς που μπορούν να αποκτήσουν μελλοντικά.


instagram @theroyalfamily


instagram @theroyalfamily

Όπως βλέπετε και από τα ενσταντανέ όλα ήταν στην εντέλεια και προσεγμένα με κάθε λεπτομέρεια.

Η Καμίλα, φυσικά έλαμπε στο πλευρό του Βασιλιά φορώντας κόκκινο maxi, velvet φόρεμα με την υπογραφή της Fiona Claire το οποίο συνδύασε άψογα με την τιάρα και τα διαμαντένια κολιέ που κληρονόμησε από την Βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στα κόκκινα από την πριγκίπισσα Κέιτ! Με υπέροχη κάπα & πλατύγυρο καπέλο - Ασορτί γόβα & clutch (φωτό - βίντεο)

Για την ιστορία, η εν λόγω τιάρα κατασκευάστηκε το 1973 από τον Garrard, χρησιμοποιώντας πολύτιμους λίθους από την τιάρα Nizam του Hyderabad (η οποία ήταν αρχικά γαμήλιο δώρο από το 7ο Nizam του Hyderabad) και ρουμπίνια που δόθηκαν στην αείμνηστη μεγαλειότητα από τον λαό της Βιρμανίας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ