Φάτιμα Φλόρες: Σέξι και δημοφιλέστατη κωμικός η σύντροφος του επόμενου Προέδρου της Αργεντινής - Πότε γίνεται Πρώτη Κυρία

Η εντυπωσιακή σύντροφος του νέου Προέδρου της Αργεντινής.

Η Fatima Florez είναι η σύντροφος του επόμενου Προέδρου της Αργεντινής, Javier Milei, και κλέβει τις εντυπώσεις, λίγες ώρες μετά την εκλογή του.

Η εκθαμβωτική κωμική ηθοποιός έχει διανύσει μεγάλη πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Είναι αγαπητή στην Αργεντινή κυρίως με τις μιμήσεις διάσημων προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων ο Μάικλ Τζάκσον, η Mέριλιν Μονρό και η πολιτικός Κριστίνα Κίρχνερ.

 

 

«Ποτέ δεν πίστευα ότι μια πολιτική εκπομπή θα μου έφερνε τόση δημοτικότητα, ένα βραβείο Martín Fierro (το υψηλότερο βραβείο στην τοπική τηλεόραση). Είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού και κατάφερα να το εκπληρώσω χάρη στον χαρακτήρα της Κριστίνα», είχε δηλώσει στο CNN το 2014

Συνολιά έχει κερδίσει δύο βραβεία Martín Fierro (2013 και 2015), χάρη στις μιμήσεις της στο Journalism for Everyone και στο ShowMatch, ενώ για τη δουλειά της στο θέατρο έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Carlos, πέντε βραβεία Estrella de Mar και πέντε βραβεία VOS και είναι η μόνη καλλιτέχνης από την Αργεντινή που έχει κερδίσει τρία χρυσά βραβεία (2 Carlos de Oro και 1 Estrella de Mar de Oro) σε θεατρικές σεζόν.

 

 

 

 

Τα παιδικά χρόνια και η πορεία προς τη δόξα

Γεννήθηκε στο Olivos και έζησε εκεί σε όλη την παιδική της ηλικία μέχρι το λύκειο. Έπαιζε χόκεϊ από την ηλικία των 6 έως 14 ετών. Ο πατέρας της ήταν αρχιτέκτονας και η μητέρα της καθηγήτρια γεωγραφίας. Έχει μια αδελφή δύο χρόνια μεγαλύτερη.

Κατά τη διάρκεια του δημοτικού έκανε μιμήσεις των δασκάλων και καθηγητών της, ιδιαίτερα της δασκάλας της 5ης τάξης, Norma Kauffman, η οποία είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο ομιλίας.

 

 

Ξεκίνησε την καριέρα της με σπουδές και μαθήματα υποκριτικής, χορού και τραγουδιού. Παράλληλα, έκανε μιμήσεις ως χόμπι, όπου ο πρώτος της χαρακτήρας ήταν η Xuxa.

Το 2000 εντάχθηκε στο μουσικό συγκρότημα Las Primas, (Las Primas del 2000). Το 2001, σε ηλικία 20 ετών, ταξίδεψε μαζί τους στο Περού, όπου συμμετείχαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα La Paisana Jacinta.

 

 

Η γνωριμία με τον Χαβιέρ Μιλέι

Η ηθοποιός Φάτιμα Φλόρες και ο Χαβιέρ Μιλέι γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2022 σε ένα από τα προγράμματα της Mirtha Legrand. Στο τέλος Αυγούστου, η Φλόρες επιβεβαίωσε τη σχέση με τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο της Αργεντινής.

«Ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον στο Instagram και αντιδράσαμε, έγινε σιγά σιγά. Όταν ήμουν στην Ουρουγουάη και δούλευα… αρχίσαμε να γράφουμε ο ένας στον άλλον, υπήρχε μια διαφορετική σύνδεση, κάτι συνέβη και συνδεθήκαμε», εξήγησε στις αρχές Οκτωβρίου στο La Mesa de Mirtha.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Νέος Πρόεδρος της Αργεντινής ο Χαβιέρ Μιλέι: Η εξαγγελία για "θεραπεία σοκ" και τα αλυσοπρίονα - Αυτοχαρακτηρίζεται "αναρχοκαπιταλιστής"

Τώρα που ο Μίλεϊ εξελέγη πρόεδρος της Αργεντινής, η Φλόρεζ θα γίνει πρώτη κυρία και θα μπορούσε να ζήσει στην προεδρική κατοικία Olivos, στο ίδιο σπίτι όπου έζησε προηγουμένως η πραγματική Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ για 12 χρόνια: πρώτα ως πρώτη κυρία, μεταξύ 2003 και 2007, και στη συνέχεια ως πρόεδρος μέχρι το 2015.

Ο νέος Πρόεδρος θα αναλάβει τα καθήκοντά του τη 10η Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ