Η Mariah Carey στο Λος Άντζελες με τη 12χρονη κόρη της - Τραγούδησαν το "Jesus Born on This Day" και συγκίνησαν το κοινό (φωτό - βίντεο)

Πόσο χαριτωμένο!

Μία μαγική βραδιά χάρισε στο κοινό της η Mariah Carey.

Η σούπερ σταρ εμφανίσθηκε στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Hollywood Bowl.

Ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια μεταξύ των οποίων και το "All want for Christmas is you" .

Συγκινητική ήταν η στιγμή που τραγούδησε με την 12χρονη κόρη της, Monroe, το "Jesus Born on This Day" από το εορταστικό της άλμπουμ του 1994 "Merry Christmas".

Φυσικά, πολλοί ήταν και οι celebrities που έδωσαν το "παρών" όπως η Χάιντι Κλουμ και η Κιμ Καρντάσιαν η οποία δημοσίευσε και μερικά story στο instagram.

Διαβάστε ακόμη: All I want for Christmas! Η Mariah Carey με τουαλέτα υπερπαραγωγή & τιάρα - Μαζί της στο show τα δίδυμα παιδιά της (φωτό & βίντεο)

Να σημειώσουμε ότι η 54χρονη αποκάλυψε νωρίτερα αυτόν το μήνα ότι ο γιος (Moroccan) και η κόρη της θα είναι μαζί της στην εορταστική της περιοδεία.

Διαβάστε ακόμη: Γενέθλια για τα δίδυμα παιδιά της Mariah Carey: Το βίντεο με τις γλυκές στιγμές, οι ευχές της μαμάς & του μπαμπά (φωτό)

Η Carey έχει αποκτήσει τα δίδυμα παιδιά της με τον πρώην άντρα της, τον παρουσιαστή, ράπερ και ηθοποιό Nick Cannon, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2008–2016.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ