Οι 3 κοριτσομπαμπάδες του ζωδιακού που «σκίζουν» στο ρόλο τους

Χατίρι δε χαλάνε!

Κάποιοι άντρες θέλουν έστω και ένα από τα παιδιά που θα κάνουν να είναι αγόρι. Και αυτό γιατί νιώθουν ότι μαζί του μπορούν να περάσουν περισσότερες και πιο ποιοτικές στιγμές λόγω των κοινών δραστηριοτήτων που μπορούν να κάνουν. Κάποιοι άλλοι άντρες όμως είναι αυτό που λέμε «κοριτσιμπαμπάδες» και το γουστάρουν.

Δεν τους νοιάζει αν θα αποκτήσουν γιο, αφού η κόρη η οι κόρες τους, τους ολοκληρώνουν. Και επειδή έχουν κοριτσάκια, προσαρμόζονται ανάλογα και βρίσκουν κάθε λογής τρόπους για να περνάνε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με εκείνα. Για παράδειγμα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γίνουν το «μοντέλο» που θα βάψει ή θα ντύσει η μικρή τους. Θα πιούν τσάι μαζί της και με τον μονόκερώ της και πολλά άλλα. Πάμε να δούμε τους τρεις άντρες του ζωδιακού που γίνονται οι καλύτεροι κοριτσομπαμπάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο άντρας Καρκίνος δεν "λιώνει" απλά για την κόρη του. Μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσει
. Κυριολεκτικά τον κάνει ό,τι θέλει, μιας και δεν της χαλάει χατίρι. Ο Καρκίνος από την στιγμή που γίνεται πατέρας, είναι ικανός να αφήσει τα πάντα στην άκρη, προκειμένουν να περνά χρόνο με το παιδί του. Θα τον δεις στην παιδική χαρά να παίζει με την μικρή του σε όλα τα παιχνίδια. Στο σπίτι μπορεί να κάνει το "γαιδουράκι" της και να την κουβαλά στην πλάτη του ή να παίζει με όλα της τα κουζινικά και να περιμένει με υπομονή να του ετοιμασει τον καφέ και το φαγητό του.

ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας βλέπει την κόρη του σαν πριγκίπισσα.
Και φυσικά της συμπεριφέρεται έτσι. Θα πάει μαζί της για ψώνια και θα της πάρει όλα τα φορέματα που θα του ζητήσει. Ο Λέοντας γενικά λατρεύει τα παιδιά και έχει τεράστια υπομονή μαζί τους. Είναι ικανός να καθίσει σε μια καρέκλα και να αφήσει την κόρη του να του χτενίζει τα μαλλιά και να του φτιάχνει διάφορα χτενίσματα με όλα της τα κοκαλάκια και τα λαστιχάκια. Μπορεί να τον δεις ακόμα να παίζει με τις κούκλες της και να συμμετέχει ενεργά στο πάρτι με όλες τις Barbie της.

ΙΧΘΥΕΣ
«Βούτυρο» που λιώνει για την κόρη του είναι και ο άντρας Ιχθύς.
Ούτως ή άλλως είναι ένας άντρας ήρεμος, με υπομονή και καθόλου macho. Με χαρά θα καθόταν να τον βάψει η κόρη του, να του φτιάξει τα μαλλιά, ενώ θα ντυνόταν μέχρι και πριγκίπισσα ή γοργόνα αν εκείνη του το ζητούσε. Μια της κουβέντα θα ήταν αρκετή. Θα έκανε τα πάντα για να την δει χαρούμενη και να διασκεδάζει. Το θεωρεί μάλιστα τιμή του να είναι ο επίτιμος καλεσμένος στο tea party της κόρης του και θα της δώσει όλες τις ελευθερίες και τις ευκαιρίες για να εκφραστεί δημιουργικά.

Πηγή: astrology.gr

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ