Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είναι φορές που ξυπνάω και είμαι μόνη, έρημη... απένταρη»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Η γνωστή ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ κάθισε στον καναπέ της εκπομπής "Καλύτερα αργα" με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24. 

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον αντισυμβατικό της χαρακτήρα.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Σεβάς Χανούμ» στο θέατρο Σημείο, αναφέρθηκε στα όσα κρύβει μέσα της.

Σε μια εξομόλογηση, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε «το αντισυμβατικό, που κρύβω μέσα μου, είναι ότι δεν ξέρω τίποτα. Δεν είμαι όμως ακριβώς μετέωρη. Εκεί που πάω να βρω νόημα, σκοπό και στόχο… κάπως σαν να μου τραβάει το χαλάκι ο ίδιος μου εαυτός και λέω «όχι, δεν είναι αυτό». Είναι ίσως τα σκοτάδια μου που με παίρνουν και αρχίζει αυτή η ματαιότητα».

«Και «δεν ξέρω» και «ποιος ο λόγος», «δεν βλέπεις τι γίνεται», «που να πας». Και με το επόμενο, μπορώ να πω ότι «θα φτάσω στον ουρανό», «ο κόσμος όλος είναι δικός μου», «είμαι πολύ δυνατή», «φέτος είμαι στο θέατρο, σκίζω» και τα λοιπά. Είναι φορές που ξυπνάω όμως και είμαι μόνη, έρημη, απένταρη»΄.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η δίδυμη αδερφή της Κωνσταντίνας Μιχαήλ: Λεπτές & στυλάτες μοιάζουν πολύ - Υιοθετούν διαφορετικό look

«Αναρωτιέμαι και γω η ίδια πολλές φορές για τι συμβαίνει αυτό. Γιατί δεν ισχύει μόνο με τα επαγγελματικά μου, όλη η προσωπικότητα μου είναι έτσι. Για να μη βάλω στο παιχνίδι και το συναισθηματικό ασανσέρ της ημέρας, το οποίο ξέρει ο περίγυρος μου. Σαν να έχω ένα μαμούνι το οποίο κάθε φορά ελέγχει τα πάντα και συνήθως, όταν ελέγχεις και επικρίνεις τον εαυτό σου, δεν σε βρίσκεις αρκετό ενώ άλλες φορές αδειάζω από χαρά» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ