Adriana Lima: Η αλλαγή που προκάλεσε αντιδράσεις - "Αυτό είναι το πρόσωπο μιας κουρασμένης μαμάς" απαντάει το μοντέλο (φωτό)

Η Αντριάνα Λίμα έξαλλη με τα σχόλια για την εμφάνισή της.

Η Αντριάνα Λίμα μπορεί να είναι ένα διάσημο supermodel με σπουδαία καριέρα ως "αγγελάκι" της Victoria's Secret, ωστόσο δέχεται αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της!

Πρόσφατα η Αντριάνα Λίμα φωτογραφηθηκε στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα του «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes».

Το μοντέλο εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες, αλλά οι περισσότεροι εστίασαν στο πρόσωπό της.

Αρκετοί σχολίασαν ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, ενώ πολλοί έλεγαν ότι πρήστηκε πολύ. Πολλοί στάθηκαν και στο μακιγιάζ. Κάποιοι πάλι ανέφεραν ότι απλά πήρε αρκετό βάρος.

 

 

Instagram @lotusmagazines

 

 

Η 42χρονη Βραζιλιάνα καλλονή θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια για το πρόσωπό της και όσους την κατηγορούν ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, με μια ανάρτηση στο Instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του προσώπου της χωρίς μακιγιάζ σε Instagram story και σχολίασε:

«Αυτό είναι το πρόσωπο μιας κουρασμένης μαμάς που έχει μια κόρη στην εφηβεία, μία κόρη λίγο πριν μπει στην εφηβεία, ένα αγόρι ενός έτους που μαθαίνει να περπατάει και τρία σκυλιά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Instagram @adrianalima

Η Αντριάνα Λίμα απέκτησε τον γιο της Cyan Lima Lemmers, με τον σύντροφό της Andre Lemmers τον Αύγουστο του 2022.

Έχει επίσης δύο κόρες τη Valentina, 14, και τη Sienna, 10, με τον πρώην σύζυγό της, Marko Jarić.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ