Οδυσσέας Σταμούλης: Καταβεβλημένος αλλά δυνατός - Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά την απώλεια του γιου του & της πρώην συζύγου του Κάτιας Νικολαΐδου

Εμφανώς σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Οδυσσέας Σταμούλης μιλάει στην κάμερα.

Ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που τον συνάντησαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ένας βλάκας και μισός».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Οδυσσέας Σταμούλης εμφανίζεται στην κάμερα μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του, ο οποίος πνίγηκε στους Φούρνους της Ικαρίας, αλλά και την πρόσφατη απώλεια της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου.

Ο ηθοποιός ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος μετά και από όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα που του έχουν συμβεί.

Ωστόσο, έχει βρει το κουράγιο να συνεχίζει και είπε για την παράσταση: «Ναι… Επίσημη πρεμιέρα. Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης: Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τα αρνητικά σχόλια μετά τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου: "Δεν είμαι κάθαρμα" - "Κανείς δεν σκέφτηκε μήπως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα;"

 

 

Έπειτα, τον λόγο πήρε η συμπρωταγωνίστριά του, Έφη Ρασσιά, προκειμένου να ελαφρύνει το κλίμα.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης συνέχισε όμως λέγοντας: «Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο»

«Ο καθένας πριν την παράσταση κάνει κάτι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Όχι, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τα όνειρα από την πραγματοποίησή τους απέχουν πάρα πολύ. Η τηλεόραση έχει τελειώσει για μένα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ