Μέγκαν Φοξ - οι μεγάλες αποκαλύψεις: Ήμουν εθισμένη στον έρωτα και πλήγωσα πολλούς - Συνήλθα όταν έκανα παιδιά

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρισε συνέντευξη στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show»

Αποκαλυπτική ήταν η Μέγκαν Φοξ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show» με την ηθοποιό Ντρου Μπάριμορ.

«Εθισμένη στο να ερωτεύομαι», δήλωσε το γνωστό sex symbol, ενώ ακόμα πρόσθεσε ότι «Όταν ήμουν νέα, ήμουν πραγματικά επαναστατική και άγρια και πάντα αναζητούσα έναν νέο έρωτα». 

Το μοντέλο και ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία "Transformers", το 2007, δήλωσε ακόμη: "Ήμουν απλώς ένα ελεύθερο πνεύμα. Ήμουν εθισμένη στο να ερωτεύομαι και νομίζω ότι πιθανώς να πλήγωσα πολλούς ανθρώπους, επειδή πολλοί άνθρωποι με είχαν ερωτευτεί και δεν το σεβάστηκα ούτε το τίμησα αυτό".

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της ήρθε όταν έγινε μητέρα όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Όταν έκανα παιδιά, κάτι συνέβη μέσα μου. Νομίζω ότι είναι σημαντικό μέρος του ταξιδιού της ψυχής μου σε αυτή τη ζωή να μην επαναλαμβάνω το πρότυπο των γονιών μου με τα παιδιά μου, και το γνώριζα πάντα πολύ καλά, έτσι αυτός ο ανιδιοτελής άνθρωπος γεννήθηκε όταν γέννησα το πρώτο μου παιδί". 

Διαβάστε ακόμα: Η Μέγκαν Φοξ με το απόλυτο κόκκινο bob κούρεμα: Άκρως εντυπωσιακή χάρη στον Έλληνα hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ