Οι all black εμφανίσεις της Μόνικα Μπελούτσι στην Ελλάδα: Η φωτό που διάλεξε η ίδια για να μας ευχαριστήσει - Φώτισε τη Θεσσαλονίκη

Πάντα σικ!

Η Μόνικα Μπελούτσι αγαπάει το μαύρο χρώμα και μας το έδειξε και στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα!

Από τη μέρα που έφτασε στη Θεσσαλονίκη για το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, μέχρι και την αποχώρησή της, η Ιταλίδα σταρ φόρεσε μόνο μαύρα συνολάκια.

Και ήταν όλα κομψά και στυλάτα!

NDP

NDP

Διαβάστε επίσης: Μόνικα ουουουου: Η υποδοχή της Ιταλίδας σταρ με ιαχές θαυμασμού - Δείτε φωτό & βίντεο από την είσοδο της στο Φεστιβάλ κινηματογράφου

Για την απχώρησή της από την Ελλάδα επέλεξε μαύρη καμπαρντίνα και κλασικό μαύρο παντελόνι, με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ξεχώρισε η λεοπάρ λεπτομέρειά τους.

NDP

Έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι. Το συνδύασε με ψηλές μαύρες μπότες, ενώ κρατούσε και ένα εντυπωσιακό ασημί τσαντάκι με στρας.

NDP

NDP

NDP

Από τη βόλτα της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέχρι και την άφιξή της στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η Monica Bellucci έμεινε πιστή στα αγαπημένα της all black outfits.

Και φυσικά είχε σχεδόν πάντα μαζί της ένα υπέροχο ζευγάρι από μαύρα γυαλιά ηλίου!

Διαβάστε επίσης: Μόνικα Μπελούτσι για Μαρία Κάλλας: «Μία ντίβα και ταυτόχρονα μια γυναίκα με απλή καρδιά, η οποία εμπνέει ακόμη και σήμερα»

Η διάσημη ηθοποιός ευχαρίστησε, επίσης, την χώρα μας μέσα από ανάρτηση στο Instagram.

Έγραψε: "Στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή και είναι τιμή μου που παρέλαβα το «Golden Alexander Award»".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ