Καταρρακωμένος ο Σταύρος Ζαλμάς: ''Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη - Είπαν ότι έχω AIDS''

''Έπρεπε να κινηθώ νομικά'', είπε

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς, ο οποίος σχολίασε με σκληρό τρόπο δημοσιεύματα που ανέφεραν πως έπασχε από AIDS, χαρακτηρίζοντας αυτούς που τα διακίνησαν ως «κτήνη».

Ο Σταύρος Ζαλμάς βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως «έγραψαν εμμέσως πλην σαφώς ότι έπασχα από AIDS. Το μόνο που έκανα ήταν ότι θύμωσα και είπα άσ' τους να πάνε στο δι@@λο. Έπρεπε να έχω κινηθεί νομικά, αλλά τότε δεν είχα τα μυαλά που έχω τώρα, ήμουν πολύ αφελής και εκτός συστήματος», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Σταύρος Ζαλμάς: Τότε το AIDS θεωρούνταν πανούκλα, άνοιγαν δρόμο για να περάσω -Αλήτες αυτοί που το έγραψαν

«Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ο κόσμος δεν με ρωτούσε αν έχω AIDS, αλλά άνοιγε δρόμο να περάσω, γιατί εκείνα τα χρόνια θεωρούνταν πανούκλα, ήταν κοινωνική πανούκλα. Οι άνθρωποι που έγραψαν ότι έχω AIDS είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως. Αν είχα κινηθεί νομικά, τώρα θα είχα μία πολυκατοικία παραπάνω» τόνισε ο ηθοποιός.

 

Jared Leto

 

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς

«Η αναγνωρισιμότητα δεν με τρόμαξε, αλλά με έκανε για λίγο χαζό. Είναι ο χαρακτήρας που έπλασες ξαφνικά σε ένα σίριαλ και σου έδωσε την εξουσία ενός πρωθυπουργού. Μπορεί να πέσεις στην ανοησία να θέλεις να συντηρήσεις αυτή την εικόνα του χαρακτήρα που υποδύεσαι στην καθημερινότητα» είπε ο Σταύρος Ζαλμάς, αναφερόμενος στην επιτυχία του στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ