Η Μαρία Μενούνος γονατιστή προσεύχεται στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα: Εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για το "θαύμα" της ζωής (φωτό)

Η Μαρία Μενούνος προσεύχεται στον Άγιο Νεκτάριο μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο.

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αίγινα.

Η Ελληνοαμερικανίδα τηλεπερσόνα ταξίδεψε από την άλλη όχθη του Ατλαντικού για να είναι ανήμερα του Αγίου Νεκταρίου στις 9 Νοεμβρίου στο νησί.

Η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα. Η ίδια φαίνεται να προσεύχεται γονατιστή.

Ο λόγος του ταξιδιού ήταν για να τιμήσει τον Άγιο Νεκτάριο, τον προστάση όσων πάσχουν από καρκίνο.

Στη δημοσίευσή της σχολίασε:

«Γιορτάζουμε τον Άγιο Νεκτάριο σήμερα, την ονομαστική του εορτή. Στις 9 Νοεμβρίου η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού της Αίγινας. Θεωρείται ο προστάτης Άγιος των ανθρώπων που έχουν καρκίνο, καρδιακά προβλήματα, αρθρίτιδα, επιληψία και άλλες ασθένειες. Χαρίζει θαύματα σε όλους όσους πιστεύουν σε αυτόν ανεξαρτήτως θρησκείας, συμπεριλαμβανομένων εμού και των αγαπημένων μου προσώπων και είμαι τόσο ευγνώμων! Το ταξίδι μου στην Αίγινα σήμαινε τόσα πολλά για μένα και συνεχίζω να τον έχω κοντά στην καρδιά μου».

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μενούνος: Πως κατάλαβε ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας - Οι αφόρητοι πόνοι

Η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε τον Ιανουάριο με καρκίνο στο πάγκρεας. Ο καρκίνος στο πάγκρεας είναι ένας από τους πιο θανατηφόρους τύπους καρκίνου.

Αν και τώρα είναι καλά στην υγεία της, παρακολουθεί στενά την κατάστασή της.

Η παρουσιάστρια κατάφερε, μάλιστα, να γίνει και μητέρα χάρη στη βοήθεια παρένθετης.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μενούνος: Πήρε την κορούλα της & πήγαν στον Αγ. Νεκτάριο - Το προσκύνημα - τάμα για τις πρώτες 40 μέρες του μωρού

Όπως λέει η ίδια, συνέβη το θαύμα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ