Μόνικα ουουουου: Η υποδοχή της Ιταλίδας σταρ με ιαχές θαυμασμού - Δείτε φωτό & βίντεο από την είσοδο της στο Φεστιβάλ κινηματογράφου

Όλα τα φλας πάνω της!

Φρενίτιδα με τη Μόνικα Μπελούτσι που βρίσκεται από χθες αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. 

Χθες το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό έξω από το Ολύμπιον.

Πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν να υποδεχθούν την Ιταλίδα ηθοποιό με ενθουσιασμό, ζητώντας φωτογραφίες μαζί της και αυτόγραφα.

 

Η πάντα εντυπωσιακή Μόνικα Μπελούτσι εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο κλασικό κοστούμι και ένα ιδιαίτερο τοπ με διαφάνεια.

NDP

NDP

NDP

Η Ιταλίδα καλλονή παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα.

Σήμερα Πέμπτη στις 20:00 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ και η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή η Μπελούτσι, ενώ αναμένεται να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου.

Κατά την άφιξή της πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ».

NDP

NDP

NDP

 

 

Επιπλέον, λίγο πριν τις 20:00, θα της απονεμηθεί ο Χρυσός Αλέξανδρος για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

Για άλλη μια φορά η Μόνικα Μπελούτσι απέδειξε ότι είναι αγαπητή και πανέμορφη διαχρονικά και παντού!

Διαβάστε επίσης: Επισήμως ερωτευμένοι οι Monica Bellucci & Tim Burton: Το γκρι ανθρακί, εφαρμοστό maxi φόρεμα της Ιταλίδας καλλονής

Η Monica Bellucci γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1964 στην περιοχή Τσιττά ντι Καστέλλο, στην Ούμπρια της Ιταλίας.  Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το modeling, το 1977, σε ηλικία δεκατριών ετών. Μετά την αποφοίτηση της από το σχολείο, ξεκίνησε σπουδές νομικής στο Πανεπιστήμιο της Περούτζα, τις οποίες όμως εγκατέλειψε το 1988 λόγω του modeling, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Model Management και εγκαταστάθηκε στο Μιλάνο.

Σαν ηθοποιός, το 2003, η Βellucci κέρδισε το βραβείο Nastro d' Argento β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Alessia στο Remember me, My love. Το 2006, εκτέλεσε χρέη κριτή στο 59ο Φεστιβάλ των Καννών. Το 2009, κέρδισε το βραβείο World Actress Award στο Women's World Award.

Από το 1990 μέχρι το 1992 ήταν παντρεμένη με τον φωτογράφο Κλαούντιο Κάρλος Μπάσο.

Το 1996, στα γυρίσματα της ταινίας «The Appartment» γνώρισε τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ. Παντρεύτηκαν το 1999 και απέκτησαν δύο κόρες.

Πλέον βρίσκεται σε σχέση με το διάσημο σκηνοθέτη, Τιμ Μπάρτον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ