"Να κάνουμε το ακατόρθωτο καταρθωτό": Η τελευταία ανάρτηση της Κάτιας Νικολαΐδου - "Η χαρά παραμονεύει"! Πώς την αποχαιρετούν φίλοι & συνάδελφοι

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο...

Στα 58 της έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου. Φίλοι και συνάδελφοι την αποχαιρετούν συντετριμένοι μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Αρχικά, την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Δημήτρης Στρέπκος.

Έκτοτε, ο καλλιτεχνικός χώρος έχει βυθιστεί σε πένθος.

Η ανάρτηση του σχεδιαστή: "Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου ,το σπουργιτάκι μου η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε … Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια."

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: "Αντίο αγαπημένη μου φίλη! Μαθαμε το τραγικο νέο μόλις,τελειωσε η παράσταση.Ενα μεγάλο γιατί.....βαραινει την ψυχή μας.Τοσα χειμερινά μπάνια μαζί, τόσα γελια και τώρα σιωπή.... Κατια μου καλο ταξιδι...Πόσο θα μας λείπεις....."

Η Σάντρα Βουτσά με μια συγκινητική φωτογραφία της Κάτιας Νικολαΐδου με τον πατέρα της Κώστα Βουτσά, είπε το "αντίο".

Σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης: "Αντίο Κατια μου...Αντίο κορίτσι μου....Καλο ταξίδι..."

Η ηθοποιός Μαίρη Ραζή την αποχαιρέτησε λέγοντας: "Όχι όχι όχι.Τωρα μόλις είδα ότι πέθανε η Κάτια Νικολαΐδου.Μεσα σε μία βδομάδα η θεατρική οικογένεια χάνει 2 νέους συναδέλφους μετά τον Αλέξανδρο Κομπογιωργα τώρα η Κάτια.Καλο παράδεισο.Τι κρίμα τι άδικο."

Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς συγκινεί μιλώντας για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου και το γεγονός ότι πάλευε με τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου σε ηλικία 58 ετών (φωτό - βίντεο)

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η Κάτια Νικολαΐδου, η οποία έδινε για χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ραγίζει καρδιές.

Συγκεκριμένα είχε γράψει: "Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου . Έπεσα κ σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρις να ξέρω τι κάνω!Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή!Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει κ ν’ανθίζει κ ν’ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ