Στη φυλακή μητριά που βασάνιζε 10χρονη: Την άφησε με σπασμένο λαιμό & μώλωπες - Χρειάστηκε 17 επεμβάσεις στο γόνατο - Κατηγορούμενος και ο πατέρας

Αδιανόητο!

Οργή προκαλούν οι πληροφορίες για τα βασανιστήρια που υπέστη ένα 10χρονο κορίτσι από τη μητριά της.

Συγκεκριμένα η 35χρονη Mayra Chavez από το Άναχαϊμ της Καλιφόρνια κακοποιούσε τη 10χρονη θετή κόρη της, αλλά και ακόμα τρία παιδιά, τα δυο δικά της και άλλη μια θετή.

Καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση με τις κατηγορίες για κακοποίηση και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο, αλλά και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Οι περιγραφές είναι αποκρουστικές

Η γυναίκα έβαζε τη 10χρονη να γονατίζει πάνω σε ρύζι ή κονσερβοκούτια με τα χέρια και τα πόδια της δεμένα και να βυθίζεται σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο, ενώ της έριχνε καυτερό πιπέρι στα μάτια.

Ο εισαγγελέας ανέφερε, ακόμη, ότι η 35χρονη άφησε τη 10χρονη με σπασμένο λαιμό, ένα κόκαλο να προεξέχει από μια ανοιχτή πληγή και μώλωπες σε όλο το σώμα.

«Αυτό το μεθοδικό και διαβολικό βασανιστήριο των παιδιών τα είχε κάνει να πιστεύουν ότι έφταιγαν τα ίδια για την κακοποίησή τους», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Όραντζ Τοντ Σπίτζερ .

Το κορίτσι το οποίο αναγκάστηκε να κάνει 17 επεμβάσεις για τα γόνατά της, δεν μπορούσε να περπατήσει για εννέα μήνες. Πήγε, όμως, στη δίκη και είπε ότι εύχεται να πεθάνει η 35χρονη, εμφανώς γεμάτη οργή.

Κατηγορούμενος και ο πατέρας της 10χρονης

Ο πατέρας του κοριτσιού, Domingo Junior Flores αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για βασανιστήρια και κακοποίηση παιδιών.

Το 2022 είχε μεταφέρει τη 10χρονη στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι είχε πέσει από τις σκάλες.

Η αστυνομία είχε ερευνήσει έπειτα το σπίτι αλλά δεν είχε δει ότι η 10χρονη ήταν δεμένη με φερμουάρ στο κρεβάτι σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

 

 

Τι κατέθεσε η μητριά

«Κοιμόμαστε σε μαλακά κρεβάτια με αφράτες κουβέρτες που περιβάλλονται από περισσότερα μαξιλάρια από όσα μπορούμε να μετρήσουμε. Κάνουμε ζεστά μπάνια και όχι μπάνια γεμάτα πάγο. Τρώμε cupcakes και βλέπουμε ταινίες τα βράδια. Παίζουμε στην αυλή μας όποτε θέλουμε και απολαμβάνουμε τον ήλιο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ