Επικός Ορέστης Τζιόβας: Μου άρεσε που πέρασα στο ΤΕΙ Αυτοματισμού - Έκανα κάτι εννιάωρα στο...κυλικείο!

Ο Ορέστης Τζιόβας μιλάει για την αγάπη του για την υποκριτική, αλλά και για τους φίλους του.

Στον καναπέ της εκπομπής "Πρωίαν σε Είδον" κάθισε ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά .

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για την αγάπη του για το θέατρο και το ΤΕΙ αυτοματισμού, στο οποίο είχε περάσει αρχικά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις φιλίες που έχει κάνει αυτά τα 19 χρόνια που βρίσκεται μόνιμα στην Αθήνα.

Αχρικά, ο Ορέστης Τζιόβας σημείωσε: «μου αρέσει να μαγειρεύω κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο, αυτός που παρακολουθώ έχει ψάξει πώς γίνεται η κάθε συνταγή σε διάφορα μέρη του κόσμου που έχει ταξιδέψει. Δεν κάνω ιδιαίτερα πολλά ταξίδια, δεν είναι προτεραιότητα μου. Τα χρήματα μου τα ξοδεύω στην καθημερινότητα μου. Φέτος έκανα πολύ καλές διακοπές, ξεκουράστηκα».

«Δεν κάνω ιδιαίτερα εύκολα φίλους. Στα 19 χρόνια που βρίσκομαι στην Αθήνα έχω κάνει έναν κολλητό αδελφικό φίλο. Έχω γνωστούς και φίλους αλλά μιλάω για αδελφικούς, δε σημαίνει ότι δεν είναι φίλοι μου», πρόσθεσε ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

«Την αγαπάω τη δουλειά μου. Είναι το μόνο που αγάπησα σαν έφηβος που μεγάλωνα, ευτυχώς που βρήκα κάτι γιατί γενικώς σαν παιδί δεν έβρισκα κάτι να μου αρέσει. Οι γονείς μου το αναγνώρισαν κι είπαν ”ας πάει το παιδί να κάνει κάτι”. Στο ΤΕΙ αυτοματισμού που πέρασα το οποίο το ήθελα, δε μου άρεσε κάτι, πέρναγα εννιάωρα στο κυλικείο. Το θέατρο το γνώρισα στα 19 μου», αποκάλυψε ο Ορέστης Τζιόβας στη συνέχεια.

Φέτος ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε ξανά στην συμπρωτεύουσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε επίσης: Ορέστης Τζιόβας: “Έκανα απεξάρτηση, το έκοψα μαχαίρι σε μια μέρα - Ήταν ένα τελματικό στάδιο που δεν ήθελα άλλο οπότε συνέβη από μόνο του” 

«Δε θα έμενα Θεσσαλονίκη, για συναισθηματικούς λόγους πήγα, είχα κι άλλες προτάσεις στην Αθήνα. Όταν ήρθε αυτή η πρόταση είπα να μείνω λίγο κοντά στους γονείς μου που τους βλέπω δύο φορές τον χρόνο. Θα ήθελα να βλέπω γενικά τους δικούς παραπάνω από δύο φορές τον χρόνο, αλλά δε θα έμενα Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ