Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Λάκης Γαβαλάς λέει για μένα ότι θέλω να είμαι στην τηλεόραση, όμως κι αυτός το ίδιο θέλει»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντάει για τα αρνητικά σχόλια και το Shopping Star.

Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν το γνωστό μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του Shopping Star απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται, για τα block στο Instagram αλλά και για τις αιχμηρές κριτικές του Λάκη Γαβαλά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε, αρχικά: «Βιώνω τους πρώτους μήνες του Shopping Star ήρεμα, χαλαρά και με όρεξη. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια που γίνονται για μένα, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για μένα και έχουν να προσφέρουν κάτι σε μένα με το σχόλιο τους».

Πρόσθεσε: «Δεν θα κάτσω να διαβάσω τι γράφουν για μένα στα social media».

«Αν κάνεις έναν ψεύτικο λογαριασμό, από την στιγμή που είναι συνδεδεμένος με το mail σου, δεν φαίνεται; Μια φορά κάποιος έκανε ψεύτικο λογαριασμό και μου εμφανίστηκε ποιος ήταν, αλλά δεν θα πω το όνομά του, δεν θέλω να τον στεναχωρήσω» σημείωσε το μοντέλο.

Στη συνέχεια είπς: «Πολλοί λένε διάφορα για να είναι στην τηλεόραση, αλλά μετά που σε βλέπουν στο δρόμο, ντρέπονται και σου ζητάνε συγγνώμη».

Σχετικά με τα block στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε: «Δεν είμαι πέντε χρονών για να κάνω μπλοκ στο Instagram».

«Δεν είμαι απεγνωσμένη να είμαι στην τηλεόραση. Γενικά στη ζωή μου δεν είμαι απεγνωσμένη. Αν νιώσω ποτέ απόγνωση, θα είναι για γκόμενο».

Διαβάστε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την πρεμιέρα του Shopping Star: "Είμαι αντικειμενική με τις βαθμολογίες" - "Αυστηρή δεν έχω λόγο να είμαι"

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια του Λάκη Γαβαλά, επισημαίνοντας: "Ο Λάκης Γαβαλάς λέει για μένα ότι θέλω να είμαι στη τηλεόραση, εκείνος δεν θέλει; Οι άνθρωποι λένε διάφορα για να είναι και στην τηλεόραση για να γίνονται συζήτηση γιατί πλέον το “ξέσπασμα” στους τίτλους πουλάει. Μετά σε βλέπουν στον δρόμο, ντρέπονται και σου ζητούν συγγνώμη. Αυτό εμένα με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ