Η Μαρέβα Μητσοτάκη και ο Πρίγκιπας Νικόλαος στην παρουσίαση του βιβλίου της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Αναστάσιου Παπαλαζάρου - Και το eirinika εκεί - Δείτε φωτό & βίντεο

Η εκδήλωση για το νέο βιβλίο της σεφ Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του διατροφολόγου Τάσου Παπαλαζάρου.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρουσιάσε το νέο της βιβλίο με συνδημιουργό τον διατροφολόγο-διαιτολόγο Τάσο Παπαλαζάρου με τίτλο «Από στόμα σε στόμα-Θησαυροί της ελληνικής κουζίνας».

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η σύζυγος του Πρωθυπουργού, η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η γυναίκα του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε για την εκδήλωση ένα σικ outfit. Φόρεσε ένα απίθανο λευκό μακρυμάνικο μπλουζάκι, το οποίο το συνδύασε με κλασικό γκρι παντελόνι και λευκά sneakers Balenciaga.

NDP

NDP

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φωτογραφήθηκε δίπλα στην "πρωταγωνίστρια" της βραδιάς, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία ήταν ντυμένη με ένα μαύρο τοπ, χακί παντελόνι και μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια. Μαζί τους και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη που τόλμησε ένα κόκκινο ταγέρ, με χρυσό τοπ, μαύρο καλσόν και ασορτί γόβες.

NDP

Η παρουσία του Πρίγκιπα Παύλου, επίσης, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ο Πρίγκιπας Παύλος πόζαρε και αυτός με τη σειρά του δίπλα στη διάσημη σεφ.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ευχαρίστησε όσους πήγαν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Καλημέρα. Φίλοι αγαπημένοι που μας τιμήσατε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου μας ,σας ευχαριστούμε πολύ."

NDP

Άλλοι λαμπεροί καλεσμένοι ήταν ο σεφ Στέλιος Παρλιάρος, η συγγραφέας Ελένη Ψυχούλη, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας και ο ψυχοθεραπευτής-σεξολόγος Γιώργος Λάγιος.

Ένα μαγικό βράδυ με υπέροχη... γεύση!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ