Κατάθεση ψυχής από την Εμιλία Κλαρκ: "Δεν φοβόμουν τον θάνατο, αλλά ότι θα με απολύσουν!" - "Δεν ενέδωσα σε κανένα συναίσθημα του Γιατί εγώ;"

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones μιλάει για τα δυο ανευρύσματα εγκεφάλου.

Η Εμιλία Κλαρκ συγκλονίζει με την αποκαλυπτική της συνέντευξη στο περιοδικό Harper’s Bazaar. Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones», που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον ρόλο της Daenerys Targaryen μίλησε για το πώς ένιωσε όταν διαγνώστηκε με ανεύρυσμα.

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί και στο παρελθόν για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Αρχικά είπε ότι φοβόταν περισσότερο την απόλυση παρά τον θάνατο, όταν νοσηλευόταν με εγκεφαλική αιμορραγία.

 

 

«Δεν φοβόμουν τον θάνατο. Φοβόμουν ότι θα με απολύσουν! Αποφάσισα: »Αυτό δεν είναι κάτι που θα με καθορίσει». Ποτέ δεν ενέδωσα σε κανένα συναίσθημα του «Γιατί εγώ;». Αυτό είναι χάλια». Το όλο θέμα με έκανε να νιώσω πολύ ντροπιασμένη. Σαν να ήμουν συντετριμμένη. Λες και οι παραγωγοί θα σκεφτόντουσαν για μένα ότι είμαι ένα αναξιόπιστο άτομο… ».

Διαβάστε επίσης: Πέρασε δύο εγκεφαλικά η νέα & ωραία πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones»: ‘’Ζητούσα να με αφήσουν να πεθάνω’’

Πρόσθεσε: «Αν δεν είχα πάθει εγκεφαλική αιμορραγία, μπορεί να είχα μετατραπεί σε μια ανόητη, που θα νόμιζε ότι ήταν το καλύτερο πράγμα, ζώντας στο Χόλιγουντ. Έχω πολύ μεγαλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει, τη στιγμή που συμβαίνει. Δεν ανησυχώ για την αποτυχία. Αν κάτι πάει στραβά, πάντα πιστεύω ότι μπορείς να το διορθώσεις. Πονάει, είναι τρομακτικό, αλλά μετά μπορείς να κάνεις τα πάντα».

 

 

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χιούμορ»

Η Emilia Clarke αντιμετώπισε δύο ανευρύσματα, αλλά κατάφερε να επιβιώσει.

Instagram @naokoscintu

«Λείπει ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου. Προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χιούμορ και νομίζω πως πλέον, είναι κάτι που με κάνει να γελάω. Ουσιαστικά, ένα μέρος του εγκεφάλου μου δεν παίρνει αίμα για ένα δευτερόλεπτο και εξαφανίζεται. Το αίμα βρίσκει μια διαφορετική οδό για να περάσει, όμως όποιο κομμάτι προσπερνάει, αυτό εξαφανίζεται», σημείωσε.

Η ηθοποιός συνεχίζει πλέον ακάθεκτη την καριέρας της. Φέτος πήρε μέρος στην ταινία «The Pod Generation». Πρόκειται, μάλιστα, να βραβευτεί ως κορυφαία ηθοποιός στα φετινά ετήσια βραβεία του περιοδικού Harper's Bazaar για τις Γυναίκες της Χρονιάς.

Instagram @naokoscintu

Instagram @naokoscintu

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ