Robbie Williams: "Περνάω εμμηνόπαυση, τα μαλλιά μου αραιώνουν, η τεστοστερόνη με έχει εγκαταλείψει" - "Θα φτιάξω τα δόντια μου και ανόρθωση λαιμού"

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς σε μια εξομολογητική συνέντευξη, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου ντοκιμαντέρ του Netflix, αφιερωμένο στην πολυτάραχη ζωή του.

Ο γνωστός Βρετανός τραγουδιστής Robbie Williams παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “The Sun” και μίλησε για τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι αποτέλεσμα των καταχρήσεων και ότι έχει μειωθεί η διάθεσή του για σεξ.

«Τα μαλλιά μου αραιώνουν, η τεστοστερόνη με έχει εγκαταλείψει, η σεροτονίνη δεν υπάρχει και η ντοπαμίνη μας αποχαιρέτισε χρόνια πριν», ανέφερε αρχικά ο Ρόμπι Γουίλιαμς

«Περνάω εμμηνόπαυση. Η κόρη μου μού λέει “Ο μπαμπάς είναι τεμπέλης”. Δεν μου αρέσει ο όρος “τεμπέλης”, καθώς έτσι με αποκαλούσαν όταν ήμουν μικρότερος. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι απλά γαμ…να κομμάτια από όλα αυτά που έκανα

 

 

Τα προβλήματα με τον ύπνο

«Κοιμάμαι διαφορετικές ώρες σε σχέση με άλλους ανθρώπους. Με τραβάει η ώρα 4 π.μ. και κοιμάμαι στις έξι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό. Πηγαίνω για ύπνο στις 11 το βράδυ και είμαι ξαπλωμένος εκεί εντελώς ξύπνιος και σε πλήρη εγρήγορση μέχρι τις 5 το πρωί».

 

 

Η ζωή τους μέσα από ένα ντοκιμαντέρ

Το Netflix θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων για τη ζωή του τραγουδιστή. Ο διάσημος τραγουδιστής που το έχει ήδη παρακολουθήσει είπε πως ήταν σαν να βλέπεις ένα δυστύχημα σε slow motion. Τόνισε, μάλιστα, κάτι που λέει και στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ: «Το παρελθόν των έχει πιάσει κεφαλοκλείδωμα».

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς σημείωσε επίσης ότι τόσα χρόνια είναι δυσαρεστημένος με την εξωτερική του εμφάνιση. Ωστόσο, λόγω συμβολαίου δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι.

«Νομίζω ότι η εικόνα που έχουν οι άνθρωποι για την πλαστική χειρουργική βασίζεται σε κακά παραδείγματα. Δεν συνειδητοποιούν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στη βιομηχανία του θεάματος το έχουν κάνει, αλλά δεν το καταλαβαίνεις – το 90% τοις εκατό είναι αρκετά αξιοπρεπές. Θα κάνω επίσης τα δόντια μου στην Τουρκία – ψάχνω για τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα καλύτερα δόντια», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης: Robbie Williams: Το σεξ μετά τον γάμο μειώνεται - Οι εθισμοί, η κατάθλιψη και η σεξουαλικότητά του - 49% ομοφυλόφιλος

«Θα το κάνω και θα κάνω και ανόρθωση λαιμού. Θα είναι ένα δώρο στον εαυτό μου».

Τον Φεβρουάριο ο ποπ σταρ, γνωστός μεταξύ άλλων για τις επιτυχίες του Let Me Entertain You και Old Before I Die, θα κλείσει τα 50 του χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ