Συγκλονίζει πατέρας που έχασε 4 παιδιά & συνολικά 11 μέλη της οικογένειάς του στη Γάζα: "Ολόκληρο το σπίτι βομβαρδίστηκε"

Σοκάρει η φρίκη του πολέμου...

Συγκλονίζει η ιστορία του 36χρονου Khalil Khader, ο οποίος έχασε 4 παιδιά και συνολικά 11 μέλη της οικογένειάς του από τους βομβαρδισμούς στη Γάζα.

Ο Khalil, που είναι στο επαάγγελμα μηχανικός υπολογιστών στο νοσοκομείο Al-Najjar στη Ράφα μίλησε για την τραγωδία στο BBC.

Απαρηγόρητος θρηνεί τον χαμό του Ibrahim, εννέα ετών, της Αμάλ, πέντε ετών, του Κινάν, δυόμισι ετών και της Ρόζα 18 μηνών βρέφος.

Στο βίντεο βλέπουμε τον 36χρονο να μας δείχνει τα ερείπια του σπιτιού του που απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το νοσοκομείο.

Η οικογένειά του σκοτώθηκε στις 20 Οκτωβρίου.

 

 

«Η έκρηξη ήταν πολύ μεγάλη», είπε στο BBC.

«Οι γείτονές μου έρχονταν στο νοσοκομείο. Έτσι ρώτησα, “Πού έγινε ο βομβαρδισμός;” Και μου είπαν: “Ήταν γύρω από το σπίτι σου”. Έπρεπε να τρέξω στην τοποθεσία για να δω πώς ήταν η οικογένειά μου. Προσπάθησα να τηλεφωνήσω, αλλά κανείς δεν απαντούσε. Και όπως μπορείτε να δείτε… ολόκληρο το σπίτι βομβαρδίστηκε».

Εκτός από τα παιδιά του, σκοτώθηκαν και οι δύο αδερφές του, ο 70χρονος πατέρας του, ο αδερφός του, η κουνιάδα του και οι δύο κόρες της. Η γυναίκα του τραυματίστηκε βαριά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ