Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Αιδοιολειχία: Αυτά είναι τα 6 red flags για τις γυναίκες - Δεν τους αρέσουν με τίποτα ...

Σταματήστε να τα κάνετε άμεσα!

Σε ορισμένες γυναίκες αρέσει πάρα πολύ η αιδοιολειχία. Θα πρέπει όμως να ακολουθήσετε ορισμένους συγκεκριμένους κανόνες για να την απολαύσουν. Ας δούμε τι δεν αρέσει στις γυναίκες και γιατί…

Όταν δεν προηγούνται τα προκαταρκτικά

Στις γυναίκες δεν αρέσει όταν δεν προηγούνται καθόλου τα προκαταρκτικά και όταν η γλώσσα του συντρόφου τους οδηγείται απευθείας στην κλειτορίδα. Πολλές φορές μάλιστα τους προκαλεί ενόχληση, γαργαλητό ή και πόνο! Γι’ αυτό θα πρέπει να προηγούνται τα προκαταρκτικά.

Όπως άλλωστε συμβουλεύουν οι ειδικοί σεξολόγοι, όλα ξεκινούν με ένα φιλί στο στόμα. Το φιλί στο στόμα ανοίγει την πόρτα για τα φιλιά που θα ακολουθήσουν στο υπόλοιπο σώμα, στην κοιλιά, στους μηρούς…

Πολύ γρήγορη τόνωση του κόλπου

Ένα από τα λάθη που κάνουν συχνά οι άνδρες κατά τη διάρκεια της αιδοιολειχίας είναι να διεγείρουν τον κόλπο με τα δάχτυλά τους, χωρίς να περιμένουν να υγραθεί εκ του φυσικού.

Είναι σημαντικό να περιμένετε μέχρι η σύντροφος να διεγερθεί από τα φιλιά και από τα χάδια με τη γλώσσα προτού χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας! Όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί, η διείσδυση του δαχτύλου στον κόλπο μπορεί να δημιουργήσει ένταση.

Το φιλί στο στόμα κατά τη διάρκεια ή μετά την αιδοιολειχία

Αν κάτι μισούν οι γυναίκες περισσότερο από κάθε τι άλλο, αυτό είναι το να δέχονται φιλιά από τον σύντροφό τους κατά τη διάρκεια ή μετά την αιδοιολειχία. Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες μερικές φορές κατά τον πεοθηλασμό.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, εάν δηλαδή δεν ξέρετε αν η/ο σύντροφός σας εκτιμά το φιλί κατά τη διάρκεια ή μετά τον πεοθηλασμό ή την αιδοιολειχία, είναι προτιμότερο ή να σκουπίσετε το στόμα σας πριν το φιλί ή να το συζητήσετε μεταξύ σας!

Αλλαγές στον ρυθμό

Φανταστείτε να έχει αρχίσει η σύντροφός σας να αισθάνεται ότι πλησιάζει στην κορύφωση… και ξαφνικά να αλλάξετε ταχύτητα με τη γλώσσα σας και να επιβραδύνετε τους ρυθμούς. Αυτό αυτομάτως θα την εμποδίσει να φτάσει σε οργασμό εκείνη τη στιγμή.

Είναι προτιμότερο λοιπόν να παραμείνετε στην ίδια ταχύτητα και στον ίδιο ρυθμό μόλις αντιληφθείτε ότι η σύντροφος σας πλησιάζει προς την κορύφωση. Πώς θα το καταλάβετε; Από τις κινήσεις του σώματος, από τα μουρμουρητά, από τις αναπνοές, κ.λπ.

Όταν οι κινήσεις γίνονται μηχανικά, χωρίς συναίσθημα

Ένα άλλο πράγμα που μισούν οι γυναίκες είναι η αιδοιολειχία που γίνεται χωρίς ευχαρίστηση, μηχανικά, σαν να μην είστε παρόντες σε αυτό που κάνετε. Η γλώσσα είναι σαν λέιζερ, εξηγούν οι ειδικοί σεξολόγοι. Οποιαδήποτε αλλαγή στην ενέργεια γίνεται αισθητή και αντιληπτή από τη σύντροφο.

Και είναι πολύ δυσάρεστο για μια γυναίκα να νιώθει ότι η αιδοιολειχία γίνεται μηχανικά. Πόσο άλλωστε όταν αισθάνονται ότι είναι απλώς ένα βήμα πριν τη διείσδυση και ότι δεν γίνεται μόνο για την ευχαρίστησή τους.

Η υπερβολική πίεση και ταχύτητα της γλώσσας

Η γλώσσα είναι ένας εξαιρετικά ισχυρός μυς, γι’ αυτό θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην πίεση που ασκείται, καθώς μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει μέχρι και πόνο ή ενόχληση.

Όσο για την ταχύτητα, ακολουθήστε έναν ρυθμό από την αργή στη γρήγορη ταχύτητα, όχι μόνο με τη γλώσσας σας, αλλά και με τα χείλη σας.

Πηγή: yo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ