Θάνατος Άνταμ Τζόνσον: Ποιος είναι ο παίκτης που του έκοψε τον λαιμό με το παγοπέδιλό του - Τον φωνάζουν ''δολοφόνο'' στα social media

Φρικτός θάνατος αθλητή σε αγώνα χόκεϊ επί πάγου...

Τραγικό ατύχημα σε αγώνα χόκεϊ είχε ο 29χρονος  παίκτης των Nottingham Panthers, Άνταμ Τζόνσον, ο οποόιος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα αφού κόπηκε σοτ λαιμό από παγοπέδιλο του αντιπάλου του.

Το παιχνίδι διακόπηκε καθώς ο Τζόνσον έλαβε τις πρώτες βοήθειες στον πάγο, με τους παίκτες να σχηματίζουν ένα δαχτυλίδι γύρω του πριν τοποθετηθούν προστατευτικές οθόνες. Οι παίκτες επέστρεψαν στα αποδυτήρια πριν το κοινό των 8.000 ατόμων βγει από το Sheffield Arena. 

Ο Τζόνσον μεταφέρθηκε αργότερα στο Βόρειο Γενικό Νοσοκομείο του Σέφιλντ.

Οι Panthers ανέφεραν: «Οι Nottingham Panthers είναι πραγματικά συντετριμμένοι που ανακοινώνουν ότι ο Άνταμ Τζόνσον πέθανε τραγικά μετά από ένα φρικτό ατύχημα στον αγώνα στο Σέφιλντ χθες το βράδυ.

 

«Θα λείψει πολύ στον σύλλογο και δεν θα τον ξεχάσει ποτέ. Ο Άνταμ, το νούμερο 47 μας, δεν ήταν μόνο ένας εξαιρετικός παίκτης χόκεϊ επί πάγου, αλλά και ένας σπουδαίος συμπαίκτης και ένας απίστευτος άνθρωπος με όλη του τη ζωή μπροστά του. Οι Panthers θα ήθελαν να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Άνταμ, τη σύντροφό του και όλους τους φίλους του σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Όλοι στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, του προσωπικού, της διοίκησης και της ιδιοκτησίας είναι συντετριμμένοι με την είδηση του θανάτου του Άνταμ».

Ποιος είναι ο παίκτης που του έκοψε τον λαιμό

Ο Ματ Πέτγκρεϊβ βρέθηκε αναμεμειγμένο σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ επί πάγου. Ο 31χρονος αμυντικός είναι ο παίκτης της ομάδας των Sheffield Steelers στο NHL που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του Άνταμ Τζόνσον. 

«Είναι δολοφόνος, να μπει στη φυλακή», γράφουν στο Twitter

Το τραγικό περιστατικό έχει προκαλέσει εκτεταμένες συζητήσεις σχετικά με τις νομικές συνέπειες που πρέπει να ακολουθήσουν την πράξη του.

Τα social media έχουν πάρει φωτιά σχετικά με τον τρόπο που έπαιξε και μάρκαρε τον Τζόνσον και τα μηνύματα μίσους είναι πολλά. Μάλιστα κάποιοι ανέφεραν ότι έπαιξε βρώμικα και πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν τη σύλληψή του.

«Ο Ματ Πέτγκρεϊβ είναι γνωστό ότι είναι βρώμικος παίκτης και έχει αποβληθεί από πολλούς αγώνες για «ύπουλα» χτυπήματα. Θα έπρεπε να συλληφθεί σήμερα και είναι αηδιαστικό που οι περισσότεροι τίτλοι των μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο για «ατύχημα».

«Ο παίκτης του NHL Άνταμ Τζόνσον πέθανε σε ζωντανή μετάδοση, αφού ο Ματ Πέτγκρεϊβ του έκοψε το λαιμό με το παγοπέδιλό του. Ο Πέτγκρεϊβ έχει ιστορικό κακής συμπεριφοράς. Έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα λεπτά ποινής (σεζόν 2022-2023) και αποβάλλεται από παιχνίδια».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ