Το σύντομο ειδύλλιο του Μάθιου Πέρι με την Τζούλια Ρόμπερτς - "Δεν θα μπορούσα ποτέ να ήμουν αρκετός"

"Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα με χώριζε"

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι έρχεται -τραγικά- μία μέρα μετά τα γενέθλια της Τζούλια Ρόμπερτς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με την 56χρονη στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Η ηθοποιός, μάλιστα είχε συμμετάσχει και σε ένα επεισόδιο στα "Φιλαράκια".

Ο Πέρι έστειλε στη Ρόμπερτς τρεις ντουζίνες τριαντάφυλλα και μια κάρτα για να την ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο να πει το «ναι» στην δημοφιλή κωμική σειρά του NBC - κατόπιν αιτήματος της δημιουργού Marta Kauffman.



«Έτσι ξεκίνησε ένα τρίμηνο φλερτ με καθημερινά φαξ. Αυτό ήταν πριν από το Διαδίκτυο, πριν από τα κινητά τηλέφωνα - όλες οι ανταλλαγές μας γίνονταν με φαξ. Και ήταν πολλές, εκατοντάδες», γράφει ο Πέρι στο βιβλίο του. «Τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα καθόμουν δίπλα στο φαξ και περίμενα να έρθει σιγά σιγά το επόμενο… γράμμα της».

Διαβάστε ακόμη: Η δραματική ζωή του Μάθιου Πέρι - Το αλκοόλ & τα προβληματα ψυχικής υγείας - Πως ξεκίνησαν όλα (βίντεο)



Τα γράμματα μέσω φαξ, τα οποία «έγιναν ρομαντικά», μετατράπηκαν στη συνέχεια σε τηλεφωνήματα που κρατούσαν 5 ώρες. Στη συνέχεια, η Τζούλια εμφανίστηκε στην πόρτα του.

«Όταν την άνοιξα, ήταν εκεί, ήταν μια χαμογελαστή Τζούλια Ρόμπερτς στην άλλη πλευρά. Νομίζω ότι είπα κάτι σαν: "Ω, αυτή η Τζούλια Ρόμπερτς"», θυμήθηκε. Η Ρόμπερτς θα εμφανιζόταν στη συνέχεια στα Φιλαράκια ενώ είχαν ήδη γίνει ζευγάρι. Την Πρωτοχρονιά του 2006 την πέρασαν μαζί στο σπίτι της οικογένειας της ηθοποιού στο Νέο Μεξικό πριν οι δύο τους χωρίσουν δύο μήνες αργότερα.

Διαβάστε ακόμη: Τι κρίμα! Ο Μάθιου Πέρι αγνώριστος από τις καταχρήσεις - πρώτη σπάνια εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις για τον εφιάλτη των ουσιών (φωτό)

«Το να βγαίνω με την Τζούλια Ρόμπερτς ήταν πάρα πολύ για μένα. Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα με χώριζε. Γιατί να μην το κάνει;» έγραφε ο Πέρι στα απομνημονεύματά του, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.



«Δεν ήμουν αρκετός- δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός- ήμουν στραβός, μη ερωτεύσιμος. Έτσι, αντί να αντιμετωπίσω την αναπόφευκτη αγωνία της απώλειάς της, χώρισα με την όμορφη και πανέξυπνη Τζούλια Ρόμπερτς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ