16χρονη Ιρανή άφησε την τελευταία της πνοή - Την χτύπησαν άγρια αστυνόμοι ηθών, επειδή δεν φορούσε Χιτζάμπ (βίντεο)

Πόσο κρίμα

Η Ιρανή έφηβη Αρμιτά Γκεραβάντ, η οποία είχε πέσει σε κώμα υπό αμφιλεγόμενες συνθήκες στις αρχές Οκτωβρίου μέσα στο μετρό της Τεχεράνης, πέθανε σήμερα, μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

"Δυστυχώς, είχε πέσει σε κώμα για κάποιο χρονικό διάστημα αφού είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη. Πέθανε πριν από λίγα λεπτά", μετέδωσε το IRNA.

 

 

"Η Αρμιτά Γκεραβάντ, μια μαθήτρια που κατοικούσε στην Τεχεράνη, πέθανε πριν από μια ώρα έπειτα από εντατική ιατρική θεραπεία και μετά 28 ημέρες νοσηλείας της στη μονάδα εντατικής θεραπείας", μετέδωσε παράλληλα το πρακτορείο Borna, το οποίο συνδέεται με το υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού του Ιράν.

Η 16χρονη από κουρδική περιφέρεια νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Φατζρ της Τεχεράνης από την 1η Οκτωβρίου μετά τη λιποθυμία της μέσα στο μετρό της ιρανικής πρωτεύουσας.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες λιποθύμησε είναι αμφιλεγόμενες. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι της "έπεσε η πίεση" και διαψεύδουν οποιαδήποτε "λεκτική ή σωματική αντιπαράθεση" ανάμεσα σε αυτήν "και επιβάτες ή στελέχη του μετρό".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ