Μας εντυπωσίασε η χειμωνιάτικη συλλογή της Νidodileda - Yπέροχα υφάσματα, ζεστά χρώματα, αέρινες φιγούρες με θηλυκότητα & δυναμισμό (φωτό)

Θηλυκά και αιθέρια made in Greece ρούχα...

Η Nidodileda (Nido di Leda) ιδρύθηκε το 2013 και είναι η λατινική απόδοση του ''φωλιά της Λήδας''. Ο διάσημος Ιταλός ποιητής Δάντης ονόμασε Nido di Leda τη θέση του αστερισμού των Διδύμων που απεικονίζει τους δύο Διόσκουρους και ουράνιους δίδυμους γιους της Λήδας, τον Κάστορα και τον Πολυδεύκη.

 

Δείτε επίσης: Nidodileda: Το made in Greece brand με την boho και vintage αισθητική - Απίθανα ρούχα για γυναίκες με στυλ (φωτό)

Αυτή η αδελφική αγάπη αποτέλεσε την έμπνευση για το όνομα της μάρκας, καθώς η σχεδιάστρια και ιδρύτριά της Τόνια Μητρούδη έχει επίσης μια δίδυμη αδελφή, τη Νάντια, και η αδελφική τους σχέση αποτελεί κίνητρο για τη δική της ζωή και, συνεπώς, για την ίδια τη μάρκα.

Η φιλοσοφία της μάρκας βασίζεται στη διαχρονική αισθητική που τείνει στο διαχρονικό χωρίς να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας.

 

 

 

 

 

 

Είναι η αισθητική της Nidodileda που ενώνει τις εμπειρίες του παρελθόντος με τα όνειρα του μέλλοντος, ανεπιτήδευτα, με μια vintage μποέμ αίσθηση, και βασίζεται έντονα στην αλληλεπίδραση της ίδιας της σχεδιάστριας, Τόνιας Μητρούδη, με τον κόσμο και τους διαφορετικούς πολιτισμούς του.

Είναι αυτό που αποκαλούμε Φιλοσοφία Gypset.

 

 

 

 

Στην πράξη, η Nidodileda, συνεπής στη διαχρονική της αρχή, ντύνεται όλο το χρόνο με τις συλλογές της. Οι δύο κύριες συλλογές ακολουθούν τις αρχές της εποχικότητας με gupsy θέματα που ενσωματώνουν κάθε φορά την έμπνευση της Τόνιας και περιλαμβάνουν επίσης ως σταγόνα την ALLDAYCORE, μια δομική συλλογή τόσο στο όνομα όσο και στη χάρη, με κομμάτια που συνδυάζουν την καθημερινή ζωή με τον μποέμικο γύφτικο χαρακτήρα της μάρκας, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

 

 

 

Επιπλέον, η μάρκα λανσάρει ως βασική σταγόνα τη συλλογή UNISEX, αποτίοντας φόρο τιμής στην ποικιλομορφία που ενώνει τα αντίθετα.

H νέα συλλογή για τον χειμώνα 2023/24 είναι πραγματική μαγεία. New Moon το όνομά της και συμβολίζει το καινούργιο. Μια νέα αρχή. Σε αυτήν βλέπουμε υπέροχα υφάσματα, ζεστά χρώματα και  αέρινες φιγούρες με θηλυκότητα και δυναμισμό . 

Δείτε εδώ όλη την συλλογή 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ