Κώστας Χατζής: Τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά - Γύφτος ναι, αλλά ξέρω ότι η Ελλάδα είναι η γη της Δημοκρατίας

Ο Κώστας Χατζής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο σπουδαίος μουσικός Κώστας Χατζής κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “The 2night Show” με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες και για τον ρατσισμό που έχει βιώσει στη ζωή του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεκίνησε λέγοντας: «Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα πω. Ας φέρουμε ένα παράδειγμα, όλοι έπαιρναν νυχτοκάματο 100 και εγώ έπαιρνα 20 και είχα μάνα, πατέρα και η οικογένεια. Δεν είναι αυτό ένα μήνυμα γιατί αυτό βγαίνει ότι είμαι ο καλός άνθρωπος, καλλιτέχνης. Δεν είναι σωστό. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν».

«Για παράδειγμα εμένα τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ήρθαν και μου είπαν ότι θα έπαιρνα για 3-4 συναυλίες 40 εκατομμύρια και λέω ούτε ο Frank Sinatra να ήμουν. Πέρασαν 4 μήνες και έγραψαν οι εφημερίδες ότι η απατεωνιά του τάδε υπουργείου έκανε αυτό και οι τραγουδιστές ήταν αυτό. Αν το διάβαζαν αυτό τα παιδιά μου; Το φαντάζεσαι; Γιατί έπεσα και σε δυσμένεια και σου λέει ότι ο πατέρας μου μας έλεγε τόσα…».

Διαβάστε επίσης: Δανιέλα - Αυτή είναι η 20χρονη κόρη του Κώστα Χατζή σαν πρωταγωνίστρια του Bollywood - Μελαχρινή με πράσινα μάτια (φωτό - βίντεο)

«Για να τρώμε ένα πιάτο φαγητό, όταν κατέβηκα στην Αθήνα έκανα τον ξένο και με παρουσίαζαν ξένο. Πότε ήμουν Βραζιλιάνος, πότε Σπανιόλος. Έρχομαι από την Λιβαδειά» τόνισε ο Κώστας Χατζής.

«Ένιωσα ότι είμαι περιθωριακός από παιδί από το σχολείο. Έχω τεκμηριωμένα επιχειρήματα πως αν στην υδρόγειο υπάρχουν 2-3 λαοί που ξεχωρίζουν, είναι οι Έλληνες, είναι καταπληκτικός λαός, αλλά δεν είχε ποτέ παιδεία από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα… Εγώ σαν γύφτος ξέρω ότι είναι γη της δημοκρατίας. Αν ρωτήσεις έναν Έλληνα δεν το ξέρει. Να το ξέρει ο γύφτος και να μην το ξέρει ο Έλληνας; Δεν είναι τρομακτικό;».

Τέλος, ο Κώστας Χατζής είπε χαρακτηριστικά: «Ήξερα ότι δεν έχω κάποια φωνή, “βραχνοκόκορας” είμαι, αλλά υπηρετούσα τον λόγο. Δεν είμαι βλάκας, ξέρω τι είμαι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ