Οι "κολλητές" Selena Gomez και Taylor Swift σε δείπνο με τις φίλες τους Zoe Kravitz και Keleigh Sperry - Με casual look η τετράδα "φωτιά" (φωτό & βίντεο)

Νυχτοπερπατήματα για τις διάσημες σταρ!

Είναι γνωστό ότι η διάσημες τραγουδίστριες Selena Gomez και Taylor Swift είναι πολύ καλές φίλες. Στην παρέα τους προστέθηκε και η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο Zoe Kravitz, αλλά και η Keleigh Sperry.

Τα τέσσερα κορίτσια αποφάσισαν να περάσουν μαζί ανάλαφρες στιγμές. Δείπνησαν στο Sushi Park στο Δυτικό Χόλιγουντ την Πέμπτη το βράδυ.

Η Taylor Swift φάνηκε να είναι σε πολύ καλή διάθεση. Φορούσε ένα λευκό διαφανές κεντητό τοπ πάνω από ένα μαύρο μπλουζάκι, συνδυασμένο με φαρδύ μπλε τζιν.

 

 

Από την άλλη, πλευρά η Selena Gomez προτίμησε ένα μπλε τζιν παντελόνι, με μαύρο τοπ και ασορτί σακάκι.

 

 

Η Zoe Kravitz διάλεξε μαύρο σακάκι και slicked-back updo. Τέλος, η ηθοποιός Keleigh Sperry φορούσε ένα κρεμ σακάκι με τα μαλλιά της κάτω.

Instagram @enews

Instagram @enews

Instagram @enews

Instagram @enews

Instagram @enews

Διαβάστε επίσης: Η Selena Gomez 30άρησε & το γιόρτασε με την κολλητή της Taylor Swift - Έγιναν φίλες λόγω των πρώην τους! (φωτό & βίντεο)

Η 31χρονη Selena Gomez και η 33χρονη Taylor Swift συχνά εμφανίζονται μαζί. Πρόσφατα τις είδαμε να φωτογραφίζονται αγκαλιά στα Βραβεία MTV.

 

 

 

 

Τα κορίτσια δεν κρύβουν τη στενή φιλία τους!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ