Miss Polyplexi: Η συλλεκτική ροζ τσάντα στηρίζει το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού για 5η συνεχή χρονιά

Η συλλεκτική τσάντα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα..

Πριν από πέντε χρόνια, η δημιουργός και σχεδιάστρια του brand MISS POLYPLEXI, Βασιλική Θεοδώρου, ένιωσε την ανάγκη να ξεκινήσει μια ξεχωριστή συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, τον Πανελλήνιο και Μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού.

Έκτοτε η δημιουργία μιας διαφορετικής συλλεκτικής ροζ τσάντας κάθε χρόνο, έγινε θεσμός και συνδράμει σημαντικά στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού καθώς και στην ενημέρωση για την έγκαιρη πρόληψη.

Δείτε επίσης: H Miss Polyplexi μας εντυπωσίασε - Όταν δεις από κοντά τις τσάντες της απλά θαυμάζεις - H Made in Greece τελειότητα (φωτό)

 

 

 

 

Η 5η κατά σειρά φέτος καμπάνια ευαισθητοποίησης ξεκίνησε ήδη με την πώληση της MISS POLYPLEXI “Alma Multicolour Pink” χειροποίητης τσάντας με απώτερο σκοπό να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση του έργου του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ. Έτσι, με κάθε αγορά της συλλεκτικής ροζ τσάντας, 50% της αξίας της θα δωρίζεται στο Σύλλογο.

 

 

Έμπνευση της φετινής τσάντας αποτελούν οι φάσεις και οι δυσκολίες τις οποίες βιώνει μια γυναίκα αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού. Γι’ αυτό και η Βασιλική έπλεξε με το βελονάκι της όλα αυτά τα «βουναλάκια» στο σχέδιο της τσάντας τα οποία συμβολικά ενσωματώνουν κάθε στάδιο της θεραπείας, κάθε έντονο συναισθηματικό βίωμα και κάθε σωματική αλλαγή. Όραμα της ήταν η δημιουργία μιας ροζ τσάντας αφιερωμένης σε όλες εκείνες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού υπερπηδώντας όμως τη μία δυσκολία μετά την άλλη με ψυχικό σθένος και αγάπη για τη ζωή. 

 

 

Η φετινή συλλεκτική Alma τσάντα δημιουργήθηκε από ένα μοναδικό νήμα αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σχέδιο και πλαισιώνεται από ένα φούξια σατέν ιμάντα με χρυσές λεπτομέρειες για να φοριέται τόσο στον ώμο, όσο και χιαστί. Το πρωτότυπο design της τσάντας λανσάρεται για 1η φορά και «ντύνεται» στα ροζ για «καλό σκοπό». 

Απέκτησε κι εσύ τη συλλεκτική τσάντα MISS POLYPLEXI “Alma Multicolour Pink” αποκλειστικά από το e-shop: https://www.misspolyplexi.com/product/alma-multicolour-pink-tote-cross-… και γίνε μέρος της καμπάνιας διαδίδοντας το μήνυμα “ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον Καρκίνο του μαστού».

Δες το βίντεο της καμπάνιας εδώ:

 

 

 

 

Η συλλεκτική τσάντα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ