Χριστίνα Λαμπίρη: «Είπα πως δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική, νιώθω ασυνεπής σ` αυτά που είχα δηλώσει»

Η Χριστίνα Λαμπίρη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε σχετικά με την ενασχόλησή της με την πολιτική.

Στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές, η Χριστίνα Λαμπίρη εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου με τον συνδυασμό "Μπροστά σε νέα πορεία".

Επιπλέον, σχολίασε και την απόφασή της να εγκαταλείψει την τηλεόραση μετά τη συνεργασία της με το Epsilon.

«Είχα πει πως δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική. Έρχεται η στιγμή που φαίνεσαι ασυνεπής σε αυτά που είχες δηλώσει. Ποτέ μην λες ποτέ. Κάπως έτσι ξεκίνησα και την τηλεόραση, έβλεπα την κάμερα και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου. Μετά από μια συγκυρία πραγμάτων, μια καραμπόλα, βρέθηκα για πολλά χρόνια στη θέση αυτή», ανέφερε.

«Το πέρασμά μας από το Epsilon στο Open, ήταν δύο χρόνια που πέρασα εξαιρετικά δύσκολα, πολύ πιεστικά για εμένα. Φαντάσου σε ποιο σημείο έφτασα για να πω χωρίζουμε. Είχα χάσει τον εαυτό μου εντελώς, ήμουν ένας κακός άνθρωπος. Είχα καταφέρει να διώξω τον κόσμο που με παρακολουθούσε.

Απογοητεύτηκα από το Makedonia TV που ενώ προετοιμάζαμε την εκπομπή, δεν έγινε. Έγινα ρεζίλι. Ήταν τα πάντα έτοιμα, είχαμε τίτλο εκπομπής, σκηνικό, δελτίο τύπου, όλα αυτά με τάραξαν πάρα πολύ στην άκομψη ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας. Δεν είχαμε ποτέ επίσημη ενημέρωση», επισήμανε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Λαμπίρη: "Η παλιοδουλειά που έκανα σε γεμίζει αδρεναλίνη" - Σταμάτησα γιατί έβγαζα επιθετικότητα"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ