Ελένη πήγαινε στον Γρηγόρη! Παραπονιέται ότι εκείνος έρχεται όταν τον καλείς κι εσύ αρνείσαι ... Γιατί; Η εκπομπή του είναι ωραία (βίντεο)

Το έχει καημό ...

Το παράπονό του από την Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η παρουσιάστρια δεν έχει δεχτεί να πάει στην εκπομπή του, κάτι το οποίο, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στον «αέρα», τον στενοχωρεί ιδιαίτερα.



«Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, η Μαρίνα, έγινε 8 χρόνων. Εύχομαι να είναι γερή και ευτυχισμένη. Στο πάρτι της δεν θα με καλέσει, ούτε εγώ θα την καλέσω την Ελένη. Δεν έχω τσακωθεί με τη Μενεγάκη, δεν έχει έρθει ποτέ στην εκπομπή και είναι απαράδεκτο. Ήμασταν φίλοι χρόνια, έχω πάει 10 φορές στις εκπομπές της, στον Θέμο πήγαινε…», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε απόσπασμα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Την εκτιμώ και τη συμπαθώ ιδιαίτερα την Ελένη, έχουμε κάνει και παρέα κάποια χρόνια. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δεν χρειάζεται να το πω, πρέπει να το καταλάβει. Όταν εγώ έχω πάει πέντε φορές. Όταν ένας άνθρωπος πάει πέντε φορές στο σπίτι σου και εσύ δεν πας καμία. Είχε έρθει μία φορά το 1999 στην ΕΡΤ3. Δεν έχει έρθει και, εντάξει, αυτό με στενοχωρεί ιδιαίτερα. Δικαίωμά της είναι να μη θέλει να έρθει, την εκτίμηση και τον σεβασμό μου τα έχει για πάρα πολλά πράγματα που έχει καταφέρει στην τηλεόραση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρεται στο θέμα, αφού και προ ολίγων μηνών είχε σχολιάσει σχετικά:

Διαβάστε ακόμη: Βόλτα της Ελένης Μενεγάκη με την κατάξανθη κόρη της Μαρίνα Παντζοπούλου - Κρατάει στην αγκαλιά την κούκλα της

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 28 χρόνια και εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση. Το μόνο που με έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό με έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει δέκα φορές και δεν έχω έρθει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ